fbpx

Asbestsanering Emmeloord

Asbestsanering in Emmeloord

Asbest is een gevaarlijke stof, waarvan het gebruik sinds 1993 verboden is. Jaren geleden was dit echter nog niet bekend. De stof werd toen veel toegepast bij de bouw van woningen en andere gebouwen. Asbest stond toen bekend als voordelig en goed isolerend en brandwereld materiaal, wat het aantrekkelijk maakte om te gebruiken in de bouw. Later werd bekend dat asbest gezondheidsrisico’s met zich meebrengt. Dit is het geval wanneer de vezels losraken en in de buitenlucht terecht komen. Wanneer asbestvezels lange tijd worden ingeademd kan dit bijvoorbeeld ernstige longziekten veroorzaken. Veel woningen die voor 1993 zijn gebouwd bevatten nog asbesthoudend materiaal. Hier komt men vaak pas achter wanneer men het pand gaat verbouwen of slopen. Het is belangrijk om asbest te laten verwijderen door een professioneel en gecertificeerd bedrijf.

Voor asbestsanering in Emmeloord kunt u terecht bij Milieu Control. Wij beschikken over de juiste certificaten en kunnen asbest voordelig en veilig asbest verwijderen in Emmeloord, zonder dat hier gezondheidsrisico’s aan vastzitten.

Offerte asbestsanering aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Veilig asbest laten verwijderen in Emmeloord

  De aanwezigheid van asbest in een woning of pand is vaak niet met het blote oog te zien. Wanneer u een vermoeden heeft kunt u een asbestinventarisatie laten doen door Milieu Control. Bij een asbestinventarisatie bekijken wij of er daadwerkelijk sprake is van asbest, waar de asbest zich bevindt en in welke hoeveelheid de stof aanwezig is. We onderzoeken tevens of er sprake is van losgebonden- of vastgebonden asbest. Bij losgebonden asbest dienen er andere maatregelen te worden genomen dan bij vastgebonden asbest het geval is. Bij losgebonden asbest is de kans groot dat er asbestvezels vrij komen, dit kan erg gevaarlijk zijn en het saneren hiervan dient extra veilig te gebeuren. In alle gevallen is het inschakelen van een specialist van groot belang. Milieu Control stelt na de inventarisatie een rapport op. Vervolgens kunnen wij beginnen met de asbestsanering in Emmeloord.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Hoogwaardige kwaliteit en uitstekende service

  Milieu Control is inzetbaar voor het saneren van asbest in Emmeloord. Naast asbestsanering kunt u bij ons ook terecht voor asbestinventarisatie, dakrenovatie of sloopwerkzaamheden. Wij beschikken over de juiste certificaten en u bent ervan verzekerd dat wij alle werkzaamheden veilig en compleet zullen uitvoeren. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring op dit vakgebied. Bij ons profiteert u van hoogwaardige kwaliteit en uitstekende service. Vraag een offerte aan op basis van onze voordelige tarieven. Wij plannen graag een adviesgesprek in voor de asbestsanering van uw woning, pand of schuur in Emmeloord.