fbpx

Asbestsanering Eindhoven

Asbestsanering in Eindhoven

Dat asbest schadelijk kan zijn voor de gezondheid is tegenwoordig algemeen bekend. Dit is echter niet altijd zo geweest. De natuurlijke grondstof die bestaat uit kleine vezels werd in de jaren 80 veelvuldig gebruikt bij het bouwen van woningen en andere gebouwen. Voordelen van het materiaal is dat het zeer brandwerend en goed isolerend is, dit maakte de stof ideaal voor de bouw. Asbest bleek echter niet alleen maar voordelen te hebben. Uit onderzoek is gebleken dat asbest schadelijk kan zijn voor de gezondheid. Dit geldt voornamelijk bij losgebonden asbest waarbij vezels vrij kunnen komen. Om die reden wordt al jarenlang geen asbest meer gebruikt maar woningen en gebouwen die voor het verbod op asbest zijn gebouwd kunnen deze nog wel bevatten. Het is verstandig om asbest uit een woning of pand te laten verwijderen voordat het gevaarlijk wordt.

U bent bij Milieu Control aan het juiste adres voor het laten verwijderen van asbest in Eindhoven. Wilt u bijvoorbeeld uw woning slopen of verbouwen, dan onderzoeken wij voor u of deze asbest bevat en stellen we voor u een asbestinventarisatierapport op.

Offerte asbestsanering aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Veilig asbest laten verwijderen in Eindhoven

  Asbest in een woning is vaak niet met het blote oog te zien. Een asbestinventarisatie biedt uitkomst wanneer u zeker wilt weten of er sprake is van asbest in de woning of het pand in Eindhoven. Het asbestinventarisatierapport biedt vervolgens informatie over op welke plekken de asbest aanwezig is, in welke hoeveelheid en of sprake is van vastgebonden of losgebonden asbest. Milieu Control is u ook van dienst voor wat betreft de asbestsanering in Eindhoven. Wanneer sprake is van asbest kan dit gevaarlijke gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. U doet er daarom goed aan om een professioneel en gecertificeerd bedrijf in te zetten om de asbest te verwijderen. De asbestsanering in Eindhoven zal in handen van Milieu Control goed en veilig verlopen. Uw woning of pand wordt voordelig en snel asbestvrij gemaakt.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Voordelige service en hoogstaande kwaliteit

  Kies voor Milieu Control voor het saneren van asbest in Eindhoven. Wij kunnen diverse werkzaamheden voor u uitoefenen. We zijn gespecialiseerd in asbestinventarisatie en asbestsanering in Eindhoven, maar ook voor sloopwerkzaamheden of dakrenovatie in Eindhoven kunt u bij ons terecht. Wij beschikken uiteraard over de juiste certificaten waardoor u er verzekerd van bent dat alle werkzaamheden veilig en compleet worden uitgevoerd. Daarbij zetten wij enkel vakmensen in en hebben we jarenlange ervaring in ons vakgebied. U profiteert bij ons van een uitstekende en voordelige service in combinatie met hoogstaande kwaliteit. Wilt u uw woning of pand asbestvrij laten maken in Eindhoven? Kies dan voor Milieu Control en neem vrijblijvend contact met ons op. Vraag een offerte aan of maak direct een afspraak!