fbpx

Asbestsanering Doetinchem

Asbestsanering Doetinchem

Asbest is een materiaal dat veel in de bouw is gebruikt. Het is echter wel een stof die schadelijk is voor de gezondheid. Toen het gebruikt werd, was dit nog niet bekend. Het werd toen toegepast omdat het ook brandwerend en isolerend is. Dit maakte het heel geschikt voor woningen en gebouwen. Sinds bekend is dat het gevaarlijk is, is het echter verboden. Woningen van voor het verbod in 1993 hebben de stof echter vaak nog in zich. Dit is een probleem bij verbouwen of slopen. Het kan namelijk zijn dat er bij het slopen of verbouwen asbestvezels vrij kunnen komen en dit kan erg schadelijk zijn voor de gezondheid. In dat geval moet het asbesthoudend materiaal veilig verwijderd worden. Dat moet dan ook niet door u zelf gedaan worden. Het is beter om direct een gecertificeerd en professioneel bedrijf in asbestsanering hiervoor in te schakelen.

Asbest verwijderen in Doetinchem kunt u perfect laten doen door Milieu Control. U laat het asbesthoudend materiaal dan goed onderzoeken zodat het veilig opgeruimd kan worden. Zonder een gevaar voor de gezondheid te vormen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij asbest op een veilige manier verwijderen en zo creëren we weer een fijne woonomgeving voor u. Neem contact met ons op, zodat onze kenners u kunnen informeren hierover.

Offerte asbestsanering aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Gecertificeerd asbest laten verwijderen in Doetinchem

  Mocht er asbest in uw gebouw of woning te vinden zijn, dan is dit vaak niet gemakkelijk waar te nemen. Mocht er een vermoeden van de aanwezigheid bestaan, dan is het slim dit eerst te laten onderzoeken. Daarvoor voeren wij een asbestinventarisatie uit. Daarin wordt gekeken op de asbest aanwezigheid, in welke hoeveelheid en op welke plek. Daarnaast wordt ook gekeken of het om losgebonden of vastgebonden asbest gaat. Wanneer het om de losgebonden variant gaat, dan zijn andere maatregelen nodig. De asbestvezels kunnen dan immers gemakkelijker vrijkomen en deze vorm van asbest is dan ook een stuk gevaarlijker dan vastgebonden asbest. Dit betekent dus dat gezorgd moet worden voor optimale veiligheid. Zo is te voorkomen dat er een risico voor de gezondheid ontstaat. Dit maakt deze professional ook de juiste partner.

  Omdat asbest een aantal gezondheidsrisico’s met zich meebrengt, is het essentieel om het professioneel te verwijderen. Milieu Control is altijd bereikbaar om het asbest saneren in Doetinchem te verzorgen. Dit geldt ook voor het doen van een inventarisatie zodat precies duidelijk is wat er moet gebeuren. Op die manier is uw woning of gebouw in Doetinchem geheel asbestvrij te maken. Dit geldt voor allerlei soorten gebouwen. U kunt dan altijd bij ons terecht. Het is slim om direct een vrijblijvende afspraak te maken. Wij komen dan bij u op bezoek. We bekijken direct de mogelijkheden die u heeft en zetten die voor u op papier zodat alles goed duidelijk is.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Bedrijf met de essentiële certificaten

  Werken met Milieu Control is altijd een goed idee als het om het verwijderen van asbest in Doetinchem gaat. Een offerte aanvragen voor de verschillende werkzaamheden gaat heel gemakkelijk. Wij doen direct de asbestinventarisatie of de asbestsanering, terwijl ook sloopwerkzaamheden of een dakrenovatie geen enkel probleem zijn. Deze werkzaamheden komen vaak ook kijken bij het verwijderen van asbest. Onze medewerkers zijn allen gecertificeerd en beschikken over veel praktijkervaring in de sanering van asbest. Wilt u snel de woning in Doetinchem vrij van asbest maken? Dan is Milieu Control de plek waar u moet zij. Aan de hand van de uitgebreide service is alles goed te verzorgen.