fbpx

Asbestsanering Deventer

Asbestsanering in Deventer

Asbest brengt de nodige gezondheidsrisico’s met zich mee, zo weten we tegenwoordig. In het verleden was dit echter wel anders. Destijds werd het toegepast als isolerend en brandwerend materiaal in woningen en gebouwen. Toen echter ontdekt werd dat de vezels van de stof gevaarlijk zijn, werd al snel besloten om het gebruik ervan te verbieden. Dit gebeurde in 1993. Sindsdien wordt het niet meer in huizen en gebouwen toegepast. De woningen waarin het wel is verwerkt, zijn veilig totdat deze gesloopt of verbouwd worden. In dat geval moet het asbesthoudende materiaal veilig verwijderd worden. Daarvoor is de hulp van een professioneel en gecertificeerd bedrijf nodig. Dit biedt de zekerheid dat alles op de juiste wijze en veilig wordt verwijderd bij de werkzaamheden.

Asbest saneren in Deventer is een werkzaamheid die Milieu Control veilig kan verzorgen. Het onderzoeken van het asbesthouden materiaal, maar ook het verwijderen ervan, moet gedaan worden zonder gezondheidsrisico’s te vormen. Door contact met ons op te nemen, krijgt u hier alle informatie over!

Offerte asbestsanering aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Professioneel asbest saneren in Deventer

  Bestaat er een kans dat er asbest in uw woning gebruikt is? Dan is het belangrijk om eerst een asbestinventarisatie te laten doen. Zo weet u precies of er sprake is van asbesthoudend materiaal, maar ook om welke variant van het materiaal het gaat. U weet op welke plekken het te vinden is en in welke mate het aanwezig is in het gebouw. De soort asbest, losgebonden of vastgebonden, maakt ook een verschil. Losgebonden asbest laat sneller vezels los. Dit moet dus ook op een andere wijze worden verwijderd om dit zonder gezondheidsgevaren te verzorgen. Het is daarom belangrijk om een echte specialist aan het werk te zetten. Zo is alles op de beste manier te verzorgen.

  De risico’s voor de gezondheid zijn flink als het om asbest gaat. Daarom is de hulp van een expert altijd nodig. Milieu Control is altijd beschikbaar voor het saneren van asbest in Deventer. Het is ook mogelijk om eerst een asbestinventarisatie te laten uitvoeren. Zo weet u precies wat er op welke plek in het gebouw te vinden is. Ook is dan te bepalen hoe alles snel verzorgd moet worden. Dit kan gaan om woningen, kantoorpanden, schuren of boerderijen. U maakt direct vrijblijvend een afspraak met ons. Wij komen dan langs om de mogelijkheden in kaart te brengen. Zo weet u direct wat de mogelijkheden zijn voor een goede oplossing.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Veel ervaring en gecertificeerde medewerkers

  Milieu Control is optimaal in staat om asbest te saneren in Deventer. U vraagt bij ons een offerte aan voor verschillende werkzaamheden op dit gebied. Zo zijn wij niet alleen in staat tot asbestinventarisatie en asbestsanering. Ook voor sloopwerkzaamheden en dakrenovatie zijn wij de juiste partner. Wij zijn gecertificeerd om al deze werkzaamheden op een veilige wijze te voltooien. Bovendien beschikken onze medewerkers over veel praktijkervaring. Wilt u er zeker van zijn dat uw woning in Deventer vrij van asbest wordt? Dan neemt u direct contact op met Milieu Control voor de perfecte afhandeling.