fbpx

Asbestsanering Assen

Asbestsanering in Assen

Asbest is een verzamelnaam voor verschillende in de natuur gevormde mineralen die zijn opgebouwd uit kleine vezels. Jaren geleden werd deze stof veel toegepast bij de bouw van woningen en andere gebouwen. De stof stond bekend als brandwerend en goed isolerend materiaal. Men kwam er vervolgens achter dat asbest schadelijk kan zijn voor de gezondheid, dit is vooral het geval bij asbest waarbij de vezels kunnen vrij komen. Asbest werd minder gebruikt en vanaf 1993 is het gebruik van asbest uiteindelijk verboden. Woningen en overige gebouwen die voor die periode zijn gebouwd beschikken vaak nog over asbest. Het is verstandig om asbest te laten weghalen voordat de stof echt een gevaar vormt.

Milieu Control is een professioneel en gecertificeerd bedrijf dat u kunt inschakelen voor asbestsanering in Assen en omgeving.

Offerte asbestsanering aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Veilig asbest laten verwijderen in Assen

  De aanwezigheid van asbest is vaak niet met het blote oog te zien. Als het gebouw of de woning in een bepaalde periode is gebouwd kan er een sterk vermoeden zijn van de aanwezigheid van asbesthoudend materiaal. Heeft u een vermoeden van asbest in uw woning of bedrijfspand in Assen? Dan kunt Milieu Control inschakelen voor een asbestinventarisatie. Bij de inventarisatie kijken wij of er daadwerkelijk asbest in de woning of het gebouw aanwezig is. Daarnaast onderzoeken wij waar de asbest zit en in welke hoeveelheid er asbest aanwezig is. Ook bekijken wij of sprake is van los- of vastgebonden asbest. Dit verschil is van belang voor de wijze van verwijdering. Als er wordt vastgesteld dat er sprake is van asbest dan kunnen wij de asbestsanering in Assen beginnen om zo uw woning of pand weer geheel veilig te maken.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Professionaliteit en jarenlange ervaring

  Bij Milieu Control helpen wij u graag af van de asbest in uw woning of pand. Wij werken met zeer professionele medewerkers en hebben jarenlange ervaring op het gebied van asbestinventarisatie en asbestsanering in Assen. Hierdoor weten wij precies wat er moet gebeuren wanneer wordt geconstateerd dat er sprake is van asbest en hoe wij dit moeten aanpakken. Wij denken met u mee en zoeken altijd naar de beste manier om het probleem grondig aan te pakken. Daarbij werken wij uiteraard volgens alle juiste richtlijnen en regelgeving. Wilt u onze hulp inschakelen of wilt u graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag eenvoudig een offerte aan. Kies in Assen voor de diensten van Milieu Control en u bent verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en uitstekende service!