fbpx

Asbestsanering Almere

Asbestsanering in Almere

Asbest is een gevaarlijke stof die een gevaar kan vormen voor de gezondheid. De stof stond echter jaren geleden bekend als een sterk en slijtvast natuurlijk product dat bestand was tegen hoge temperaturen. Deze eigenschappen in combinatie met het feit dat asbest voordelig was, zorgden ervoor dat de stof vaak werd toegepast als bouwproduct bij de bouw van woningen en andere gebouwen. Het gebruik van asbest werd in 1993 verboden. Gebouwen en woningen die voor het verbod zijn gebouwd, bevatten vaak nog asbest. Wanneer dit materiaal beschadigd raakt kunnen vezels vrijkomen die enorm schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid wanneer deze langere tijd worden ingeademd. Het is daarom belangrijk om asbest die op dit moment nog aanwezig is in woningen en gebouwen te laten verwijderen. Voor het verwijderen van asbest in woningen of andere gebouwen in Almere kunt u de hulp inschakelen van Milieu Control. Wij zijn een professioneel en gecertificeerd bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van asbestsanering in Almere.

Offerte asbestsanering aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Veilig asbest laten verwijderen in Almere

  Of er asbest in een woning of pand aanwezig is, is niet eenvoudig met het blote oog vast te stellen. Wanneer u het vermoeden heeft dat hier sprake van is, dan kunt u door Milieu Control een asbestinventarisatie laten doen. Wij onderzoeken of er sprake is van asbest, waar deze zich bevindt en in welke hoeveelheden. De uitkomst hiervan wordt vastgelegd in een asbestinventarisatierapport. Dit rapport is verplicht wanneer u een pand met asbest wilt slopen of renoveren. Wanneer de aanwezigheid van asbest in kaart is gebracht stellen wij een saneringsplan op en kunnen wij beginnen met het verwijderen van de asbest. U kunt bij ons terecht voor asbestsanering in Almere, maar wij verrichten ook asbestsanering in schuren of andere gebouwen. Wij verzekeren duidelijke afspraken en zorgen ervoor dat de woning of het pand op een veilige manier asbestvrij wordt gemaakt.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Gecertificeerd bedrijf met uitstekende service

  Asbest saneren in Almere? Daarvoor kunt u de hulp inschakelen van Milieu Control! Wij beschikken over de benodigde certificering en onze werknemers zijn stuk voor stuk vakmensen met jarenlange ervaring op het gebied van asbestinventarisatie en sanering. Ook voor sloopwerkzaamheden en dakrenovaties kunt u bij ons terecht. U bent bij ons verzekerd van heldere afspraken, hoogwaardige kwaliteit en uitstekende service tegen voordelige tarieven. Kies voor de diensten van Milieu Control en wij komen graag bij u langs voor een adviesgesprek in Almere. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.