fbpx

Asbestsanering Almelo

Asbestsanering in Almelo

Asbest in een woning levert gevaar op. Dit was vroeger bij niemand bekend, daarom is het ook in veel woningen en andere gebouwen terug te vinden. Destijds was het vooral zo dat asbest als brandwerend en isolerend werd gezien. Dat maakte het ideaal voor onder andere de woningbouw. Toen duidelijk werd dat het materiaal ook gevaarlijke kanten had, werd het gebruik ervan verboden, dit gebeurde in 1993. Voor dit tijd was het echter al veel gebruikt. In veel huizen was dus nog asbesthoudend materiaal te vinden. Dit betekent dat er een probleem is bij het verbouwen of slopen. Als er namelijk asbesthoudend materiaal aanwezig is, en er gaat gesloopt of verbouwd worden, dan kan dit gevaar opleveren. Er kunnen dan asbestvezels vrijkomen die erg schadelijk zijn voor u gezondheid. In dat geval is het zaak om hier slim mee om te gaan. Dit doet u bijvoorbeeld door voor de verwijdering een gecertificeerd en professioneel bedrijf te benaderen.

Voor asbestsanering in Almelo is Milieu Control een geschikt bedrijf. Wij weten hoe wij asbesthoudend materiaal moeten onderzoeken. Ook zijn wij bedreven in veilige verwijdering, zonder gevaar voor de gezondheid. Dit komt mede door de ervaring van onze vakmensen en de nodige certificaten waar wij over beschikken. Door contact met ons op te nemen, kunt u direct achterhalen wat wij doen.

Offerte asbestsanering aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Veilig asbest opruimen in Almelo

  Of er asbest in een gebouw aanwezig is, is niet altijd goed te zien. Mocht u het idee hebben dat er asbesthoudend materiaal bij de bouw gebruikt is, dan is een asbestinventarisatie doen een slimme zet. Er wordt bij dit onderzoek gekeken of er asbest aanwezig is, waar het te vinden is en hoeveel ervan gebruikt is. Ook wordt gekeken naar het soort materiaal. Er is een verschil tussen losgebonden en vastgebonden asbest. Dit is ook belangrijk voor de mate waarin de vezels kunnen loskomen en welke wijze van sanering dus gebruikt moet worden. Alles met het oog op veilig wegruimen van het schadelijke materiaal. De inventarisatie speelt daar dan een belangrijke rol voor ons in.

  Asbest kan een groot risico voor de gezondheid vormen. Daarom is een specialist voor het opruimen ervan altijd nodig. Het is dan slim om Milieu Control erbij te betrekken. Zo is het verwijderen van asbest in Almelo geen enkel probleem. Dat kan al worden gedaan vanaf de asbestinventarisatie. Vervolgens is ook de asbestsanering in Almelo geen enkel probleem. Zo is uw woning, of elk ander type pand weer goed bewoonbaar en bruikbaar te maken. Het kan dus ook om bijvoorbeeld een schuur, loods of boerderij gaan. Vaak bevatten oude schuren of loodsen asbestdaken, deze dienen dan direct verwijderd te worden. Dit kunnen we bij Milieu Control ook voor u realiseren. Het is dan mogelijk om direct een dakrenovatie uit te voeren om zo het gebouw weer bruikbaar te maken.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Werkwijze van een gecertificeerd bedrijf

  Milieu Control is in staat tot het saneren van asbest in Almelo. U vraagt bij ons simpel een offerte aan voor verschillende werkzaamheden. Het kan bijvoorbeeld gaan om het doen van een asbestinventarisatie of het verwijderen van het materiaal. Ook de bijkomende sloopwerkzaamheden zijn door Milieu Control uit te voeren. Dankzij de aanwezigheid van alle benodigde certificaten kan dit veilig en volledig worden uitgevoerd. Bovendien werken wij op basis van jarenlange ervaring. Daardoor kunnen wij optimale service bieden. Neem direct contact met ons op om daarover alles te weten te komen voor uw situatie.