fbpx

Asbestinventarisatie Zeeland

Asbestinventarisatie in Zeeland

Asbest was vroeger goed isolatiemateriaal wat voor veel woningen en gebouwen werd gebruikt. Sinds het jaar 1993 is men erachter gekomen dat asbest erg schadelijk is voor de gezondheid van mensen. Veel woningen van tegenwoordig bevatten nog asbest. Bij sloopwerkzaamheden kan er asbest loskomen. Mensen die kleine asbest deeltjes inademen kunnen hier erg ziek van worden.

Daarom is het verstandig om de experts van Milieu Control in te schakelen voor veiligheid voor uw gezondheid. Met een asbestinventarisatie kunnen wij de gehele woning veilig maken. Het is niet verstandig om dit zelf te gaan doen, asbest is namelijk moeilijk om met het blote oog te zien. Bent u opzoek naar professionele mensen die uw asbest veilig en snel kunnen verwijderen? Dan bent u bij Milieu Control op het juiste adres!

Offerte asbest verwijderen aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Woning in Zeeland op asbest laten inventariseren

  Mensen die veilig hun woning in Zeeland willen laten inventariseren op asbest, zijn hier op de juiste plek. Voor asbestinventarisatie zijn er meerdere mogelijkheden om erachter te komen of er asbest aanwezig in uw huis is. Door onze asbestinventarisatie schatten onze experts goed in om te zien wat de beste en veiligste manier is om het asbest te verwijderen. Bij Milieu Control hanteren wij drie verschillende vormen van inventarisatie voor asbest.

  De meest simpele vorm van asbestinventarisatie is type 0. Bij deze vorm van asbestinventarisatie wordt er visueel gekeken of er asbest aanwezig is. Bij deze vorm is het al gelijk zichtbaar of er asbest aanwezig is zonder dat er sloopwerkzaamheden zijn. Voor type A wordt er onderzoek uitgevoerd om te kijken of er asbesthoudende materialen aanwezig zijn. Het laatste type asbestinventarisatie is type B. Type B wordt vaak uitgevoerd als gevolg op type A inventarisatie.

  Bij type A kan eruit komen dat er asbest diep aanwezig is in materialen, dan wordt type B gedaan om deze asbest te verwijderen. De drie type asbestinventarisatie kunnen allemaal veilig en snel worden uitgevoerd in uw woning in Zeeland.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  De juiste certificaten voor asbestinventarisatie in Zeeland

  Asbestinventarisatie kan het beste worden uitgevoerd door een gespecialiseerd bedrijf als Milieu Control. Door de certificeringen voeren wij de asbestinventarisatie via de vaste en veilige richtlijnen uit. Op onze website kunt u online en vrijblijvend een offerte aanvragen over de tarieven van onze asbestinventarisatie.

  Bij Milieu Control zult u een eerlijk advies krijgen van mensen met jarenlange ervaring op het gebied van asbestinventarisatie, asbestsanering, sloopwerkzaamheden en dakrenovatie. Voor vragen of adviezen kunt u altijd contact met ons opnemen.