fbpx

Asbestinventarisatie Utrecht

Asbestinventarisatie Utrecht

Als u in aanraking komt met asbest kan dit erg schadelijk zijn voor uw gezondheid. Asbest bestaat in verschillende vormen, er is een onderscheid gemaakt in vastgebonden asbest en losgebonden asbest. De laatste vorm, losgebonden asbest, is het gevaarlijkst voor uw gezondheid. Er kunnen namelijk vezels loskomen die schadelijk zijn. Om dit te voorkomen is het beter om alle asbest te laten verwijderen van uw woning in Utrecht. Mocht uw woning asbest bevatten, dan hoeft u niet gelijk in paniek te raken. Als er niks met het asbest gebeurt, kunnen er ook geen vezels loskomen. Wij kunnen u helpen om erachter te komen of uw woning asbest bevat en hoe dit het beste verwijderd kan worden. Wilt u een inventarisatie uit laten voeren op uw woning in Utrecht om er zo achter te komen of er asbest zit wat moet worden verwijderd? Dan kunt u terecht bij Milieu Control. Wij kunnen asbest inventariseren op uw woning, maar ook op andere gebouwen.

Offerte asbestinventarisatie aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Uw woning Utrecht laten inventariseren op asbest

  Vroeger is asbest veel toegepast bij het bouwen van woningen en andere gebouwen. Tegenwoordig beschikken nog steeds veel woningen en gebouwen over asbest. vanaf de buitenkant is dit niet gelijk te zien. Het is daarom verstandig om uw woning in Utrecht eens te laten inventariseren op asbest. mocht u iets aan uw woning willen slopen of renoveren moet u eerst een asbestinventarisatie doen, om vast te stellen of er asbest aanwezig is. Mocht het zo zijn dat uw woning asbest bevatten, dan wordt er door een andere asbestinventarisatie vastgesteld hoe dit het beste op een veilige manier verwijderd kan worden.

  Bij Milieu Control worden verschillende asbestinventarisaties in Utrecht aangeboden. De eerste mogelijkheid is asbestinventarisatie type 0. Hierbij wordt asbesthoudend materiaal wat direct waarneembaar is geïnventariseerd. Dit wordt vaak uitgevoerd bij de aanvraag van een sloopvergunning. Type A asbestinventarisatie wordt uitgevoerd op basis van vermoeden van de aanwezigheid van asbesthoudend materiaal. Dit is niet direct waarneembaar. Type B asbestinventarisatie wordt past toegepast nadat er bij type A inventarisatie een vermoeden is van asbest.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Kies voor ervaring en kwaliteit met Milieu Control

  Wij van Milieu Control voeren asbestinventarisatie nauwkeurig en goed uit bij uw woning in Utrecht. Ons team bestaat uit vakmannen met jarenlange ervaring en heeft kennis van zaken. Blijkt het dat uw woning asbest bevat, dan kunt u bij ons ook terecht voor de asbestsanering. Zo kunnen wij geheel veilig de asbest verwijderen en zo uw woning, bedrijfspand of een ander gebouw asbestvrij maken. Wij denken graag mee voor de voordeligste en beste oplossing. Neem gerust contact op voor meer informatie over asbestinventarisatie over het laten verwijderen van asbest. Daarnaast kunt u ook eenvoudig online een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij hanteren voordelige tarieven en zorgen ervoor dat alles duidelijk in kaart wordt gebracht, zo komt u bij ons niet voor verrassingen te staan.