fbpx

Asbestinventarisatie Overijssel

Asbestinventarisatie Overijssel

Asbest kan erg schadelijk zijn voor uw gezondheid als u hiermee in aanraking komt. Er zijn verschillende vormen van asbest, zo is er vastgebonden asbest en losgebonden asbest. De laatste vorm van asbest is het gevaarlijkste, hierbij kunnen namelijk de vezels vrijkomen. Als deze asbestvezels in uw longen komen, dan kan dit door het hele lichaam verspreiden en dit kan op den duur dodelijke gevolgen hebben. Om dit allemaal te voorkomen kunt u alle asbest maar beter laten verwijderen van uw woning. U hoeft niet gelijk in paniek te raken, als uw woning asbest bevat en hier is niks mee gebeurt, dan kunnen er ook geen vezels vrijkomen. Om erachter te komen of uw woning asbest bevat en hoe dit het beste kan worden verwijderd, kunt u het beste eerste een asbestinventarisatie laten uitvoeren. Wilt u een inventarisatie uit laten voeren op uw woning in Overijssel om er zo achter te komen of er asbest zit wat moet worden verwijderd? Dan kunt u terecht bij Milieu Control. Wij kunnen asbest inventariseren op uw woning, maar ook op andere gebouwen.

Offerte asbest verwijderen aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Asbest op uw woning in Overijssel laten inventariseren

  Asbest is vroeger veel toegepast bij het bouwen van woningen en andere gebouwen. Zo zijn er tegenwoordig dus nog veel woningen en gebouwen die beschikken over asbest. Dit is vaak niet gelijk vanaf de buitenkant te zien en het is dus verstandig om een asbestinventarisatie in Overijssel uit te laten voeren. Als u iets aan uw woning wilt slopen of een dakrenovatie wilt laten uitvoeren, dan moet er eerst een inventarisatie worden gedaan om vast te stellen of er asbest aanwezig is. Als het blijkt dat er asbest aanwezig zijn, dan wordt er door een andere asbestinventarisatie vastgesteld hoe dit het beste op een veilige manier kan worden verwijderd.

  Als u op zoek bent naar een ervaren bedrijf die bij u in Overijssel een asbestinventarisatie uit kan voeren, dan bent u bij Milieu Control aan het juiste adres. Wij komen graag bij u langs om uw woning of een ander gebouw te inventarisatie en als het nodig is kunnen wij de aanwezige asbest ook veilig voor u verwijderen. Er zijn verschillende vormen van asbestinventarisatie die wij voor u uit kunnen voeren. Zo is er asbestinventarisatie type A, hierbij wordt asbesthoudend materiaal wat direct waarneembaar is geïnventariseerd. Deze vorm van asbestinventarisatie wordt vaak uitgevoerd bij de aanvraag van een sloopvergunning. Dan heb je ook nog type B, hierbij wordt een inventarisatie uitgevoerd op basis van een vermoeden van de aanwezigheid van asbesthoudend materiaal wat niet gelijk waarneembaar is. Deze beide vormen van asbestinventarisatie kunt u overlaten aan ons, wij komen bij u langs in Overijssel om deze inventarisatie tot in de puntjes uit te voeren.

  Kiezen voor asbestinventarisatie bij Milieu Control

  Bent u op zoek naar een bedrijf die de asbestinventarisatie op uw woning uit kan voeren en kiest u voor Milieu Control, dan kiest u voor jarenlange ervaring en kennis van zaken. Doordat wij al heel wat jaar werkzaam zijn met asbest en hier veel over weten, kunnen wij een inventarisatie tot in de puntjes voor u uitvoeren. Daarnaast kunt u niet alleen bij ons terecht voor de inventarisatie, als er asbest moet worden verwijderd staan wij namelijk ook graag voor u klaar. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie en voor advies op maat. Daarnaast kunt u ook eenvoudig online een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij hanteren voordelige tarieven en zorgen ervoor dat alles duidelijk in kaart wordt gebracht, zo komt u bij ons niet voor verrassingen te staan.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!