fbpx

Asbestinventarisatie Noord-Holland

Asbestinventarisatie in Noord-Holland

Asbest is zeer gevaarlijk voor de algemene samenleving van de mens. Asbest werd vroeger veel gebruikt tijdens de bouw van gebouwen en huizen. Asbest was goedkoop en ideaal voor het isoleren van ruimtes, maar uit onderzoek afkomstig uit het jaar 1993 blijkt dat asbest gevaarlijke stoffen bevat. Sindsdien is asbest verboden en behoort het tot een gevaarlijke stof. In veel huizen zitten tegenwoordig veel resten van asbest, dit is erg schadelijk voor de inwonende mensen. Het is daarom dus ook verplicht door de Nederlandse wet om asbest te laten weghalen door professionele asbest-verwijderaars. Voordat een huis of gebouw gesloopt mag worden, moet er gecontroleerd worden op asbest, pas daarna mogen de sloopwerkzaamheden uitgevoerd worden. Asbest is erg gevaarlijk als mensen het zelf proberen te verwijderen, asbest is namelijk niet te zien met het blote oog. Dus voor goeie asbestinventarisatie bent u bij Noord-Holland Milieu Control op het juiste adres.

Offerte asbest verwijderen aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Professionele asbestinventarisatie

  Mensen die de juiste keuze hebben gemaakt en graag hun woning willen laten inspecteren op asbestinventarisatie zijn bij Milieu Control in goede handen. Door de vaste richtlijnen, jarenlange ervaring en professioneel opgeleide werknemers gaan we fantastisch te werk. Bij Milieu Control zijn er verschillende soorten asbestinventarisatie, om erachter te komen waar het asbest zich bevindt en hoe het asbest het beste verwijderd kan worden.

  Er zijn drie verschillende soorten asbestinventarisatie. Type 0 is de meest makkelijke vorm van asbest, het asbest wordt visueel beoordeeld en er wordt gekeken of er asbest aanwezig is in materialen. Bij type 0 is het dus al gelijk duidelijk of er asbest is zonder sloopwerkzaamheden. Als er onduidelijkheid is of er asbest aanwezig is, worden de twee andere asbestinventarisatie types uitgevoerd. Schakel dus Milieu Control in voor het veilig verwijderen van asbest. De 2 andere types van asbestinventarisatie zijn A en B. Bij type A wordt er gekeken of er direct asbesthoudende materialen aanwezig zijn. Type B wordt pas gebruikt, als er bij type A vermoeden is van asbest.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Gecertificeerd bedrijf voor asbestinventarisatie

  Milieu control gelooft dat kwaliteit boven kwantiteit staat op het gebied van asbestinventarisatie. Daarom streven wij ernaar om woonomgevingen zo veilig mogelijk te maken en alle asbest veilig en vertrouwd te laten verwijderen. Door de jarenlange ervaring van onze medewerkers weten wij allang wat bij asbestinventarisatie komt kijken, dus voor de algehele veiligheid is Milieu Control de beste oplossing tegen asbest. Wij laten onze klanten niet graag voor verassingen staan, daarom kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Op onze website is het eenvoudig om een vrijblijvende offerte aan te vragen over onze tarieven.