fbpx

Asbestinventarisatie laten uitvoeren in (Noord-) Brabant

Asbest is een stof die schadelijk kan zijn voor uw gezondheid als u hiermee in aanraking komt. Asbest is een stof die vroeger in veel producten in de bouw werd gebruikt. Ook bij het bouwen van huizen werd deze stof gebruikt. Tegenwoordig worden er geen huizen meer gebouwd met asbest. Dit komt omdat het gebruik van asbest in producten is verboden. Sinds 1993 is er een totaalverbod op materialen die asbest behouden. Er bestaan nog wel huizen met asbest. Deze huizen zijn voor 1993 gebouwd. Het gevaar bij asbest is dat er stofdeeltjes vrij kunnen komen. Wanneer u de stofdeeltjes inademt is dit schadelijk voor uw gezondheid. Het is goed om te weten of u asbest heeft in uw huis in (Noord-) Brabant. U kunt erachter komen door een asbestinventarisatie uit te laten voeren door een gespecialiseerd bedrijf. Milieu Control is een gespecialiseerd bedrijf die asbestinventarisatie uitvoert in (Noord-) Brabant. Wij komen graag bij u langs in (Noord-) Brabant om een inventarisatie naar asbest uit te voeren. Na de inventarisatie stellen wij een asbestrapport op en kunnen wij eventueel de asbest saneren.

Woning in (Noord-) Brabant laten inventariseren op asbest

Bent u op zoek naar een bedrijf die asbest kan inventariseren in (Noord-) Brabant? Dan bent u bij Milieu Control aan het goede adres. Wij kunnen er op verschillende manieren achter komen of uw huis asbest bevat. Als u van plan bent om uw woning te slopen of te verbouwen is het belangrijk om een asbestinventarisatie uit te laten voeren. Het inventariseren van asbest kan op meerdere manieren. De eerste manier is asbestinventarisatie type A. Bij deze inventarisatie wordt asbesthoudend materiaal geïnventariseerd dat direct waarneembaar is. Asbestinventarisatie type B is het inventariseren van een materiaal waar vermoedelijk asbest in zit, maar niet gelijk waarneembaar is. Als uw woning asbest bevat kijken wij als gespecialiseerd bedrijf hoe we de asbest op de meest veilige manier kunnen verwijderen. Wij van Milieu Control komen graag bij u langs in (Noord-) Brabant om deze inventarisatie voor u uit te voeren.

Asbestinventarisatie laten uitvoeren door een gespecialiseerd bedrijf

Als u asbestinventarisatie wilt laten uitvoeren kunt u dit het beste laten doen door een gespecialiseerd bedrijf. Milieu Control is een gespecialiseerd bedrijf en beschikt over de benodigde certificering. Wij werken volgens de juiste richtlijnen die wettelijk zijn vastgesteld bij het inventariseren en saneren van asbest. U kunt op onze website een vrijblijvende offerte aanvragen voor asbestinventarisering. Ook voor dakrenovatie, asbestsanering en sloopwerkzaamheden bent u bij ons aan het goede adres. Wij komen graag bij u langs om een inventarisatie van asbest uit te voeren. U kunt bij Milieu Control vertrouwen op eerlijk advies en een jarenlange ervaring op het gebied van asbestinventarisatie, asbestsanering, dakrenovatie en sloopwerkzaamheden. U komt niet voor verrassingen te staan en u weet bij Milieu Control waar u aan toe bent. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan op Milieu-control.nl!