fbpx

Asbestinventarisatie Groningen

Asbestinventarisatie in Groningen

Vroeger was asbest een stof wat veel verwerkt werd in producten die gebruikt werden in de bouw. Daarom zijn er nog veel woningen waar u asbest kunt aantreffen. Na 1993 werd het gebruik van asbest verboden. Asbest kan zeer schadelijk zijn voor uw gezondheid, daarom is het verstandig om asbest te laten verwijderen. Voor dat u het asbest wil laten verwijderen is het verplicht om eerst asbestinventarisatie uit te laten voeren. Wanneer de asbestinventarisatie heeft plaats gevonden kan de sloop pas beginnen. Het is heel verstandig om eerst asbestinventarisatie uit te voeren, hierdoor kan u er ook achter komen of het asbest schadelijk is voor uw gezondheid. Voor een asbestinventarisatie in Groningen bent u bij Milieu Control aan het juiste adres. Wij adviseren u graag omtrent asbest in Groningen.

Offerte asbest verwijderen aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Jarenlange ervaring op het gebied van asbestinventarisatie

  Zoekt u iemand die bij u in Groningen een asbestinventarisatie kan uitvoeren? Milieu Control helpt u graag verder. Er zijn verschillende soorten asbestinventarisaties die wij kunnen uitvoeren om achter te komen of er asbest is. Wanneer er asbest geconstateerd is gaan we kijken hoe we het asbest op de meest veilige manier kunnen verwijderen. We hebben de asbestinventarisatie in 3 vormen opgesplitst. Vorm 0, dit is een simpele vorm van asbestinventarisatie, hier wordt er gekeken of er asbesthoudende materialen aanwezig zijn. De andere twee vormen zijn asbestinventarisatie A en B. bij type a wordt er gekeken of asbesthoudende materialen direct waargenomen kunnen worden. Dan hebben we nog het laatste type dit is in de meeste gevallen een gevolg op type A. Alle drie soorten asbestinventarisatie kunnen worden uitgevoerd in de provincie Groningen. Hierdoor kunt erachter komen of uw huis asbest bevat en hoe dit het beste verwijderd kan worden.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  De asbestsanering specialist in Groningen

  Op zoek naar iemand die uw sloopwerkzaamheden kan uitvoeren in Groningen, dan is het van belang om van tevoren asbestinventarisatie uit te laten voeren. Wanneer u asbestinventarisatie laat uitvoeren komt u erachter of er asbest aanwezig is. Wanneer dit het geval is dient het asbest eerst verwijderd te worden. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij alles op een juiste professionele manier uitvoeren, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Bij Milieu Control moet u denken aan duidelijke offertes, eerlijk advies en jarenlange ervaring. Milieu Control werkt landelijk en komt graag bij u langs voor een het verwijderen van asbest of het renoveren van daken of het slopen van bepaalde objecten. Vraag nu een vrijblijvende afspraak bij Milieu Control!