fbpx

Gelderland

Asbestinventarisatie uitvoeren Gelderland

Asbest is een materiaal wat vroeger veel gebruikt werd bij de bouw van woningen en andere gebouwen. Maar na 1993 is het gebruik van asbest en asbesthoudende materialen verboden geworden. Toch zijn er tegenwoordig nog veel huizen die asbesthoudend materiaal bevatten. Asbest kan erg schadelijk zijn voor uw gezondheid en het is daarom beter om asbest te laten verwijderen. Tegenwoordig is het ook verplicht om eerst een asbestinventarisatie uit te laten voeren, voordat er slopings- of verbouwingswerkzaamheden aan te pas komen. Een asbestinventarisatie is erg belangrijk om uit te laten voeren. Op deze manier kun je voorkomen dat het asbest gevaarlijk wordt voor uw gezondheid. Asbest is namelijk niet altijd met het blote oog te zien en dit moet daarom ook geïnventariseerd worden. Vastgebonden asbest kan vaak geen kwaad, maar als er vezels vrij kunnen komen dan wordt asbest pas echt gevaarlijk. Het is beter om dit gewoon te voorkomen. Voor een asbestinventarisatie in Gelderland bent u bij Milieu Control aan het juiste adres.

Offerte asbest verwijderen aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Goede asbestinventarisatie door ervaren bedrijf

  Wilt u een asbestinventarisatie uit laten voeren op uw woning in Gelderland? Dan staan wij van Milieu Control graag voor u klaar. Er zijn verschillende soorten asbestinventarisaties die kunnen worden uitgevoerd om er zo achter te komen of er asbest aanwezig is. Daarnaast kan er ook door middel van een asbestinventarisatie worden gekeken hoe de aanwezig asbest het beste en zo veilig mogelijk verwijderd kan worden. Er zijn drie verschillende vormen van inventarisatie voor asbest. Zo is er een type 0, dit is de meest simpele vorm van asbestinventarisatie. Hierbij wordt eigenlijk alleen visueel beoordeeld of er asbesthoudende materialen aanwezig zijn. Bij deze vorm van inventarisatie moet asbest dus gelijk zichtbaar zijn zonder dat er sloopwerk bij komt kijken. Bij deze vorm kan er geen asbestsanering worden gedaan hiervoor dient eerst een van de andere twee vormen van inventarisatie worden uitgevoerd.

  De andere twee vormen van asbestinventarisatie zijn type A en B inventarisatie. Bij de type A wordt er een onderzoek uitgevoerd naar de asbesthoudende materialen die direct waargenomen kunnen worden. Het laatste type inventarisatie is een type B inventarisatie. Deze inventarisatie wordt vaak uitgevoerd als vervolg op de type A inventarisatie. Als het blijkt uit het type A onderzoek dat er waarschijnlijk asbest aanwezig is op een dieperliggend stuk van de woning, dan wordt er een type B inventarisatie uitgevoerd. Deze drie type asbestinventarisaties kunnen allemaal worden uitgevoerd in Gelderland. Hierdoor komt u te weten of uw woning asbest bevat en hoe dit het beste kan worden verwijderd.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Inventarisatie van asbest in Gelderland

  Bent u van plan om sloopwerkzaamheden uit te laten voeren in Gelderland, dan dient u vaak eerst een asbestinventarisatie uit te laten voeren. Zo kunt u erachter komen of er asbest aanwezig is, zo ja, dan dient dit eerst verwijderd te worden. Wij van Milieu Control kunnen diverse vormen van asbestinventarisatie in Gelderland uitvoeren. Daarnaast kunnen wij ook de aanwezig asbest voor u saneren. Wij werken op een veilige en goede manier en door onze jarenlange ervaring kunnen wij alles tot in de puntjes uitvoeren. Daarnaast houden wij u ook goed op de hoogte zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Voor meer informatie over asbestsanering in Gelderland kunt u contact met ons opnemen.