fbpx

Asbestinventarisatie Flevoland

Asbestinventarisatie Flevoland | Milieu-Control

Bent u op zoek naar een bedrijf die asbestinventarisatie uit kan voeren in de omgeving van Flevoland? Milieu-Control is gespecialiseerd in het uitvoeren van asbestinventarisatie en asbestverwijdering. We beschikken over het SC-530 certificaat en waardoor we hebben bewezen dat we volgens de richtlijnen om kunnen gaan met asbest. Naast asbestinventarisatie en asbestverwijdering kunt u ons ook inschakelen voor dakrenovatie en verschillende sloopwerkzaamheden.

Op onze website kunt u online vrijblijvend een offerte aanvragen! Heeft u overige vragen? Neem dan contact met ons op en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw vraag te beantwoorden.

Woning laten inventariseren op asbest

Als u van plan bent om uw woning te gaan verbouwen, dan moet u er rekening mee houden dat u in sommige gevallen eerst een asbestinventarisatie moet laten uitvoeren. Milieu-Control is het bedrijf dat u in kunt schakelen als u uw woning wilt laten checken op asbest. Asbest is een schadelijke stof die slecht voor uw gezondheid kan zijn als u er mee in aanraking komt. In huizen die voor de jaren ’90 gebouwd zijn is deze stof veelvuldig gebruikt omdat asbest goedkoop was en een goede isolerende werking had. Onderzoek heeft uitgewezen dat deze stof zeer schadelijk voor de gezondheid kan zijn als het ingeademd wordt en daarom wordt het gebruik niet meer toegestaan.

Wij inventariseren asbest op diverse manieren. Bij type A asbestinventarisatie kijken onze asbest specialisten of er direct waarneembaar asbestmateriaal aanwezig is in uw woning. Bij type B asbestinventarisatie gaan we kijken of er asbesthoudende materialen verwerkt zitten in uw woning zitten die niet direct waarneembaar zijn. Dit vergt veel zorgvuldigheid en we gaan daarom zeer voorzichtig te werk en houden ons aan de richtlijnen tijdens de werkzaamheden.

Dakrenovatie bij Milieu Control

Asbest laten inventariseren in de omgeving van Flevoland

Als u een asbestinventarisatie in de omgeving van Flevoland wil laten uitvoeren dan kunt u contact opnemen met Milieu-Control. Onze werknemers zijn gespecialiseerd in asbestinventarisatie en asbestverwijdering. Door eerst een asbestinventarisatie uit laten voeren voor een verbouwing komt u niet voor verrassingen te staan en weet u direct of er asbest in uw woning aanwezig is. Als blijkt dat er asbest aanwezig is dan kunt u ons ook inschakelen om het asbest te verwijderen. Heeft u interesse in onze diensten? We zijn naast Flevoland ook werkzaam in andere Nederlandse provincies. Milieu-Control is uw betrouwbare partner voor asbestinventarisatie en asbestsanering! Neem direct contact met ons op.

Persoonlijk advies?

Voor persoonlijk advies kunt u ook altijd bij ons terecht. De deskundigen van Milieu Control staan altijd voor u klaar en denken met plezier mee over de beste mogelijkheden.