fbpx

Drenthe

Asbestinventarisatie uitvoeren in Drenthe

Vroeger werd asbest veel gebruikt bij de bouw van woningen en gebouwen. Dit kwam omdat asbest sterk en brandwerend is. Asbest bestaat uit verschillende mineralen voorkomend in de natuur, de mineralen zijn weer opgebouwd uit kleine vezels. Toch kwamen ze er in Nederland in de jaren tachtig achter dat asbest niet goed is voor de gezondheid. Woningen in Drenthe beschikken nog steeds over asbest. Het is verstandig om dit weg te laten halen met het oog op uw gezondheid. Asbest bestaat in verschillende vormen, vastgebonden asbest en losgebonden asbest. Voor uw gezondheid is losgebonden asbest het gevaarlijkst, dit kan door uw hele lichaam verspreiden en dit kan dodelijke gevolgen hebben. Om erachter te komen of uw woning in Drenthe asbest bevat en hoe dit het beste verwijderd kan worden, kunt u het best een asbestinventarisatie uitvoeren. Wilt u uw woning in Drenthe laten inventariseren op asbest? Dan bent u bij Milieu Control aan het juiste adres.

Offerte asbest verwijderen aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Uw woning in Drenthe laten inventariseren op asbest

  In veel gevallen is asbest gebruikt bij een woning of gebouw. Tegenwoordig zijn er dus nog veel woningen en gebouwen met asbest. Vanaf de buitenkant is dit moeilijk te zien en het is dus verstandig om een asbestinventarisatie uit te laten voeren door Milieu Control. Wij van Milieu Control kunnen verschillende soorten asbestinventarisaties uitvoeren. Met een asbestinventarisatie wordt gekeken hoe de aanwezigheid van asbest het best en zo veilig mogelijk verwijderd kan worden. Een van de vormen die gebruikt kan worden als asbestinventarisatie type 0, dit is de meest simpele vorm. Er wordt visueel beoordeeld of er asbesthoudende materialen zijn. Bij deze vorm moet asbest direct zichtbaar zijn.

  Twee andere vormen van asbestsanering zijn type A en B. In het geval van type A wordt er onderzoek gedaan naar asbesthoudende materialen die direct waargenomen kunnen worden. Als er uit het onderzoek van type A blijkt dat er waarschijnlijk asbest aanwezig is, dan wordt er overgestapt naar onderzoek type B. Deze vormen van asbestinventarisatie kunt u overlaten aan ons. Wij komen graag bij u langs om te kijken of uw woning in Drenthe asbest bevat en hoe dit het beste verwijderd kan worden.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Kies voor kwaliteit met Milieu Control

  Bent u op zoek naar een bedrijf dat asbestinventarisatie op uw woning in Drenthe kan uitvoeren? Wij van Milieu Control helpen u graag verder. Met de keuze voor Milieu Control kiest u voor jarenlange ervaring en kennis op het gebied van asbest. Dit betekent dat wij asbestinventarisatie tot in de puntjes kunnen uitvoeren voor uw huis. Voor meer informatie en advies op maat kunt u contact opnemen met ons. Ook kunt u ook eenvoudig online een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij hanteren voordelige tarieven en zorgen ervoor dat alles duidelijk in kaart wordt gebracht, zo komt u bij ons niet voor verrassingen te staan.