fbpx

Asbes verwijderen Zwolle

Asbest verwijderen Zwolle

Tot de jaren 80 werd asbest veelvuldig gebruikt in woningen, gebouwen en installaties. Asbest had namelijk een aantal nuttige eigenschappen, zo was het sterk, slijtvast, brandwerend, isolerend en was het een zeer goedkoop product. In eerste instantie wist men echter niet dat asbest slecht voor de gezondheid was, en kon leiden tot ziektes als longkanker. Toen dat eenmaal bekend was besloot men het gebruik van asbest in 1993 te verbieden. Zo mocht asbest niet langer gebruikt, bewaard, verkocht of geïmporteerd worden. Toch zijn er nog veel gebouwen en woningen die gebouwd zijn voor het asbest verbod, en dus nog asbest bevatten. Daarom is het van belang dat asbest zo snel mogelijk verwijderd wordt.

Offerte asbestsanering aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Asbestsanering Zwolle door echte vakmensen

  Blijkt het dat uw woning asbest bevat? Neem dan contact op met Milieu Control. Onze vakmensen zorgen ervoor dat het asbest op een goede en veilige manier verwijderd wordt. Bent u er niet zeker van of uw woning asbest bevat? Dan kunt u ook bij ons terecht voor een asbestinventarisatie. Hierbij kijken wij naar de aanwezigheid, locatie en de hoeveelheid aanwezige asbest. Wanneer wij een duidelijk beeld hebben van de situatie beginnen onze vakmensen met het verwijderen van het asbest. Zo kunnen wij asbest bij u in Zwolle verwijderen. Om tot een gedegen resultaat te komen, zullen wij eerst langskomen om alles duidelijk in kaart te brengen.

  Omdat asbest gevaarlijk voor de gezondheid is, is het belangrijk dat het veilig en goed verwijderd wordt. Ga daarom ook nooit zelf het asbest proberen te verwijderen, zo is de kans groot dat u in contact komt met schadelijke stoffen, en niet alles goed schoongemaakt wordt. Daarom kunt u beter contact opnemen met Milieu Control. Wij beschikken over de benodigde certificaten en vakkundig personeel dat jarenlange ervaring heeft met de verwijdering van asbest.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Uw woning in Zwolle asbestvrij maken

  Milieu Control is een bedrijf dat u graag helpt bij het verwijderen van asbest in Zwolle. Zo zullen wij eerst een grondige analyse uitvoeren om te kijken waar de asbest zich bevindt en hoe dit het beste aangepakt kan worden. Zo weet u ook precies wat u kunt verwachten tijdens het verwijderingsproces.

  Wij zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch te bereiken tussen 08.30 uur en 17.00 uur.

  Mocht u liever willen mailen, dan is dat ook mogelijk, ons mailadres is info@milieu-control.nl. Wij doen er alles aan om asbest op een goede en veilige manier te verwijderen bij uw woning in Zwolle. Heeft u eventuele vragen of opmerkingen over onze diensten, neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.