fbpx

Asbestsanering Utrecht

Asbestsanering in Utrecht

Het gevaar van asbest voor de gezondheid is duidelijk. Het is echter pas enkele tientallen jaren geleden ontdekt. Daarvoor werd het ruimschoots toegepast in de bouw. Daarom zijn veel woningen en gebouwen ervan voorzien. Dit kwam vooral door de isolerende en brandwerende kwaliteiten. Dit maakte het een geschikt bouwmateriaal. Toen de risico’s duidelijk werden, werd het verboden om gebruik te maken van asbest. Het verbod op asbest werd in 1993 toegepast. Daardoor zijn ook veel woningen van voor dat jaar tegenwoordig niet gemakkelijk te verbouwen of te slopen. Dit moet dan op een goede manier gebeuren omdat er sprake is van de aanwezigheid van asbesthoudend materiaal. Wanneer dit het geval is, moet hier goed mee omgesprongen worden. Daar is dan de hulp en expertise van een professioneel en gecertificeerd bedrijf voor nodig. Asbest kan namelijk erg gevaarlijke risico’s hebben voor uw gezondheid. Het kan zijn dat er asbestvezels vrijkomen, als u deze inademt, kunt u hier vervelende klachten en zelf gevaarlijke gezondheidsklachten aan overhouden.

Voor asbest saneren in Utrecht is Milieu Control de juiste onderneming. Wij onderzoeken en verwijderen al het asbest op de juiste wijze. Zo ontstaan er geen gezondheidsgevaren. Wanneer u meer info nodig hebt, kunt u contact met ons opnemen. De medewerkers helpen u direct verder. Met Milieu Control bent u verzekerd van een uitstekende handeling van het verwijderen van het asbest. Doordat asbest zo gevaarlijk kan zijn, dient het op de juiste manier verwijderd te worden, zonder dat er gezondheidsrisico’s kunnen ontstaan.

Offerte asbestsanering aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Asbest saneren in Utrecht volgens veiligheidsvoorschriften

  Mocht er asbest in het gebouw aanwezig zijn, dan is dit niet gemakkelijk waar te nemen. Het is vaak al voldoende om een vermoeden hiervan te hebben. Het is dan slim om een asbestinventarisatie te laten doen. Bij dit onderzoek wordt gekeken of er inderdaad asbest aanwezig is in het pand. Ook wordt gekeken waar en in welke mate het te vinden is. Bovendien wordt gekeken of het om de losgebonden of vastgebonden variant gaat. Voor de losgebonden variant is een andere werkwijze nodig om optimaal de gezondheidsrisico’s weg te nemen. Het gaat dan om de bescherming tegen vrijkomende asbestvezels. Het is belangrijk om dit goed in kaart te brengen om het aan te pakken. In iedere woning kan asbest op een hele nadere plek gevestigd zijn, dit is nooit helemaal duidelijk van tevoren. Het kan ook zijn dat er asbesthoudend materiaal op verschillende plekken in een woning of gebouw zit. Daarom is het uit laten voeren van een asbestinventarisatie erg belangrijk.

  Het is tegenwoordig goed duidelijk welke gevaren voor de gezondheid asbest met zich mee kan brengen. Daarom is het zaak om altijd met de specialist te werken. Milieu Control is de expert die het saneren van asbest in Utrecht verzorgt. Ook het uitvoeren van de asbestinventarisatie is geen enkel probleem. Zo is elk gebouw weer veilig bewoonbaar te maken. Dat geldt ook voor bijvoorbeeld boerderijen, schuren en andere soorten gebouwen. Een afspraak maken is vrijblijvend en heel gemakkelijk te verzorgen. Wij komen dan bij u langs om te bekijken hoe de situatie is. We bespreken de mogelijkheden en zetten alles direct voor u op papier. Zo is het voor iedereen duidelijk.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Gecertificeerd bedrijf dat veilig werkt

  Milieu Control is een gecertificeerd bedrijf. Daarom is het veilig om het asbest saneren in Utrecht aan ons over te laten. U kunt ook andere werkzaamheden door ons laten verzorgen op een veilige en professionele manier. Het gaat dan niet alleen om inventarisatie en verwijdering van asbest. Het gaat ook om bijvoorbeeld sloopwerkzaamheden en dakrenovatie, dit zijn ook veelvoorkomende werkzaamheden in combinatie met asbest. Onze specialisten hebben door de jaren heen veel ervaring opgebouwd in deze werkzaamheden. Wilt u uw woning in Utrecht asbestvrij maken? Neem dan direct contact op met Milieu Control. Zo bent u zeker van goede kwaliteit van het saneren.