fbpx

Asbest saneren Raalte

Asbest saneren Raalte

De gezondheidsrisico’s die aan asbest kleven zijn tegenwoordig bij iedereen goed bekend. Dit is lang niet altijd zo geweest. In het verleden werd het materiaal gebruikt in woningen en panden ter isolatie en als brandwering. Toen echter ontdekt werd dat het materiaal asbestvezels losliet die de gezondheid konden schaden, veranderde dit. Het gebruik ervan werd verboden. In 1993 werd besloten dit niet meer te gebruiken. Het is daarom ook alleen in gebouwen en woningen van voor dit bouwjaar te vinden. Dat is op zich veilig. Totdat er sloop, verbouw of renovatie nodig is. Dan is het zaak om de asbestplaten allemaal veilig te laten verwijderen. Daar is hulp voor nodig van een gecertificeerd bedrijf. Dit geeft de zekerheid van correcte afhandeling.

Asbest saneren in Raalte is een klus die door Milieu Control veilig wordt uitgevoerd. Het is dan eerst zaak goed onderzoek naar het asbesthoudend materiaal te doen. Ook is het verwijderen ervan een serieuze klus. Het is belangrijk geen gezondheidsrisico’s te lopen. Contact opnemen met ons geeft u de nodige kennis!

Offerte asbestsanering aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Gericht asbest saneren in Raalte

  Is het mogelijk dat er asbest in uw woning te vinden is? Dan is het zaak om met behulp van een asbestinventarisatie alles in kaart te brengen. U heeft dan snel zicht op de plek en de mate waarin asbesthoudend materiaal gebruikt is. Ook bent u er dan zeker van welk type het is. Zo zijn alle zaken heel gericht aan te pakken. Het maakt een verschil of het om losgebonden of vastgebonden asbest gaat. De vezels van losgebonden materiaal komen sneller vrij. Dat betekent dat een specialistische aanpak van belang is. Op die manier is de gezondheid optimaal te beschermen. De ervaren saneerders hebben hiervoor de juiste aanpak voor ogen. Daar hoeft u geen zorg om te hebben.

  De gezondheidsrisico’s zijn flink als het asbest betreft. Werken met een specialist is altijd belangrijk. Milieu Control weet welke hulp nodig is in zulke situaties. De sanering van asbest in Raalte hoeft niet voor problemen te zorgen. Dat geldt zeker wanneer eerst een asbestinventarisatie wordt gedaan. U heeft dan al snel duidelijk over de plekken en de mate van het materiaal. Dat is niet alleen voor woningen aan de orde. Ook kantoren, schuren en andere panden kunnen zo gecontroleerd worden. Direct werken met Milieu Control kan door een vrijblijvende afspraak te maken. Zo is snel de juiste oplossing te vinden voor elke situatie.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Jarenlange ervaring met gecertificeerde professionals

  Asbestsanering in Raalte is in de beste handen bij Milieu Control. Het is slim om een offerte aan te vragen voor de verschillende soorten werkzaamheden die wij bieden. Wij zorgen dat de asbestinventarisatie en asbestsanering worden verzorgd. Daarnaast zijn ook sloopwerkzaamheden en dakrenovatie bij ons mogelijk. Wij zijn altijd de juiste partner om mee te werken. Bovendien beschikken wij over de certificering om de werkzaamheden veilig aan te pakken. Zoals wij ook jarenlang ervaring hebben opgedaan. Dit geeft de zekerheid op een asbestvrije woning in Raalte. Wij helpen u daar graag bij!