fbpx

Asbestsanering Lichtenvoorde

Asbestsanering Lichtenvoorde

De schadelijkheid voor de gezondheid die asbest met zich meebrengt, is ruimschoots bekend. Vroeger was het materiaal echter heel populair. Het werd gebruikt om woningen mee te isoleren. Bovendien was het stevig brandwerend. Dat veranderde toen er in 1993 een verbod op kwam. De gebouwen die nadien gebouwd zijn bevatten het dus niet. Gebouwen van voor 1993 die verbouwd of gesloopt worden, moeten eerst asbestvrij worden gemaakt. Het is dan belangrijk dat het materiaal veilig verwijderd wordt. Dit is niet gemakkelijk. Het is dus ook aan te raden om daar een specialist bij te halen. Voor het verwijderen van asbest in Lichtenvoorde staan de vakmensen van Milieu Control graag voor u klaar. Wij kunnen zowel de asbestinventarisatie als de complete sanering voor u uitvoeren. Wij zorgen ervoor dat alles veilig gebeurt en er geen risico’s ontstaan voor u of uw omgeving.

Offerte asbestsanering aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Alle asbest laten saneren in Lichtenvoorde

  Asbest is uw woning is eigenlijk nooit goed te zien. Dit komt omdat het in het gebouw is weggewerkt. Wanneer u vermoedt dat het er wel te vinden is, is het belangrijk om dit goed te laten onderzoeken. Dat doet u bijvoorbeeld door een asbestinventarisatie uit te laten voeren. Dit is een manier om op zoek te gaan naar de aanwezigheid, de mate en de vorm waarin het materiaal te vinden is. Zo is een compleet beeld te vormen. Een asbestinventarisatie kan een klein onderzoek zijn naar de waarneembare asbesthoudende materialen. Dit is een type 1 inventarisatie en is gemakkelijk uit te voeren. Als echter blijkt dat de asbest dieper ligt, dan is een vervolg onderzoek nodig. Een type 2 inventarisatie is ter aanvulling van het eerder opgestelde inventarisatierapport om zo meer duidelijkheid te krijgen. Bij Milieu Control kunnen we deze diverse typen uitvoeren bij u in Lichtenvoorde.

  Asbest brengt een aantal duidelijke gevaren voor de gezondheid met zich mee wanneer het aanwezig is. Daarom is het belangrijk om een specialist in te schakelen. Milieu Control kan de nodige expertise inbrengen om het saneren van asbest in Lichtenvoorde optimaal te verzorgen. Door alles goed uit te zoeken via een asbestinventarisatie, is het beste beeld te vormen. U kunt dan vervolgens de asbestsanering in Lichtenvoorde laten uitvoeren. Dit kunt u voor woningen, maar ook voor andere soorten gebouwen laten toepassen. Maak vrijblijvend een afspraak met ons om een specialist aan huis te krijgen. Die laat u dan direct weten welke mogelijkheden er allemaal zijn en hoe dit aangepakt moet worden. Ook kunt u eenvoudig een offerte aanvragen, hierin wordt voor u duidelijk wat u ongeveer kunt verwachten bij asbestsanering in Lichtenvoorde.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Het voordeel van praktijkervaring

  Milieu Control werkt aan het verwijderen van asbest in Lichtenvoorde. U kunt dan ook bij ons terecht voor een asbestinventarisatie, asbestsanering, sloopwerkzaamheden en een complete dakrenovatie. Wij beschikken over de benodigde certificaten om ons werk veilig uit te voeren. Bovendien hebben wij vele jaren praktijkervaring. Het asbestvrij maken van een woning of pand in Lichtenvoorde is daardoor geen enkel probleem. U krijgt bij Milieu Control uitstekende service. Neem daarom snel contact op voor een overzicht van de mogelijkheden.