fbpx

Asbest verwijderen Hoogeveen

Asbest verwijderen Hoogeveen

Vroeger werd asbest veel gebruikt als bouwmateriaal. Tegenwoordig is echter duidelijk dat de stof schadelijk is voor de gezondheid. Op het moment van gebruik was dit echter nog onduidelijk. Het werd vooral gebruikt vanwege de brandwerende en isolerende eigenschappen. Dit kon daardoor van waarde zijn in veel woningen en andere gebouwen. Toen het gevaar ervan bekend werd, is een verbod ingesteld. In woningen mag het sinds 1993 niet meer gebruikt worden. Oude panden bevatten het nog wel. Dit werpt problemen op bij sloop en verbouw. In die gevallen is het belangrijk dat het asbesthoudend materiaal goed en veilig wordt verwijderd. Dit kunt u niet zelf doen. Er is dan de hulp van een professioneel en gecertificeerd bedrijf nodig voor veilige verwijdering. Asbest verwijderen in Hoogeveen is een goede taak voor Milieu Control. Het is dan mogelijk om het asbesthoudend materiaal eerst te onderzoeken. U kunt het daarna veilig laten opruimen. Zonder dat uw gezondheid in gevaar komt. Neem contact met ons op, onze kenners informeren u hierover.

Offerte asbestsanering aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  In Hoogeveen gecertificeerd asbest laten verwijderen

  Is duidelijk dat er asbest in uw gebouw aanwezig moet zijn? Dan is goed onderzoek een belangrijke zaak. Aan de hand van het vermoeden is dan een goede asbestinventarisatie te doen. Die kunnen wij voor u uitvoeren. Daarin kijken we naar de aanwezigheid, in welke mate en op welke plekken. Ook wordt het type asbest vastgesteld. Dit kan losgebonden of vastgebonden zijn. De materialen reageren allebei anders en vragen dus om een andere wijze van verwerken. Dit betekent dat optimale veiligheidsvoorschriften gevraagd worden. Daarom is werken met de professionele saneerder ook zo belangrijk. U neemt daarmee het risico voor de gezondheid weg. Dit is wat Milieu Control dan ook precies voor u kan betekenen hierin.

  Er zijn verschillende typen asbestinventarisatie die we bij Milieu Control uit kunnen voeren. Zo kan het gaan om alleen de waarneembare materialen. Dit is een makkelijk te onderzoeken vorm en wordt vaak gezien als klein onderzoek. Blijkt het echter dat het asbest toch dieper zit of dat er meer aanwezig is dan voorheen gedacht, dan is een vervolg onderzoek gewenst. Hierbij wordt er een aanvullend onderzoek gedaan die wordt toegevoegd op het eerdere inventarisatierapport. Na dit onderzoek is alles duidelijk in kaart gebracht en kunnen we bij Milieu Control de asbest veilig verwijderen in Hoogeveen.

  Asbest brengt de nodige risico’s voor de gezondheid met zich mee. Daarom moet u het niet zelf verwijderen. Milieu Control is de partner die altijd bereikbaar is om het saneren in Hoogeveen uit te voeren. Dit is ook van toepassing wanneer het om inventarisatie van de situatie gaat, nog voor de verwijderwerkzaamheden. Dit zorgt voor een ideaalbeeld van de beste methode om de woning in Hoogeveen volledig asbestvrij te maken. Dit geldt ook voor andere gebouwen. Direct vrijblijvend een afspraak is een eerste stap. Wij komen dan bij u de situatie waarnemen. We zetten alle mogelijkheden op papier. U kunt aan de hand daarvan precies zien wat er nodig is.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Bedrijf met de certificaten en praktijkervaring

  Het werk laten verzorgen door Milieu Control is altijd de slimme oplossing. Het verwijderen van asbest in Hoogeveen is in goede handen. Een offerte aanvragen voor de inventarisatie of sanering is ook heel simpel te doen. Dat geldt ook voor sloopwerkzaamheden of een dakrenovatie die wij uitvoeren. Onze medewerkers hebben de diploma’s en de praktijkervaring voor het saneren van asbest. Wilt u snel zeker zijn van een asbestvrije woning in Hoogeveen? Dankzij de uitgebreide service is Milieu Control dan de partner die u hierbij helpt. Zo kunt u snel weer veilig in huis terugkeren.