fbpx

Asbest verwijderen

Asbest verwijderen in Hellendoorn/Nijverdal

Asbest is schadelijk voor de gezondheid, zo weten we tegenwoordig. In het verleden was dit niet duidelijk en werd het veel in de bouw gebruikt. Dat kwam vooral door de positieve eigenschappen zoals het aantrekkelijke isolerend vermogen. Dit maakte het heel goed bruikbaar in woningen. Sinds ontdekt is dat het materiaal gevaarlijk is voor de gezondheid, werd het gebruik van asbest verboden. De gebouwen van voor 1993 bleken wel nog vaak asbesthoudend materiaal te bevatten. Dit is geen probleem, zolang er geen verbouwing, renovatie of sloop plaatsvindt. Wanneer dit wel aan de orde is, is het belangrijk om een professional erbij te betrekken. Een bedrijf met de juiste certificaten voor het verwijderen van het materiaal. Zo is optimaal asbest verwijderen goed mogelijk.

Is het zaak om asbest te verwijderen in Hellendoorn/Nijverdal? Dan is Milieu Control de juiste onderneming. Het onderzoek naar asbesthoudend materiaal en het verwijderen ervan is bij ons in goede handen. Neemt u direct contact met ons op over verwijdering, dan helpen wij u direct verder!

Offerte asbestsanering aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Saneer asbest op vakkundige wijze in Hellendoorn/Nijverdal

  Bevat uw huis asbest, dan is dat vaak niet goed te zien. Het is dus ook van belang om een goede asbestinventarisatie te laten verzorgen. Dit zorgt voor een duidelijk beeld van de situatie. U heeft direct een idee van de mate waarin asbest aanwezig is en waar het te vinden is. Ook is te bepalen welk type van het materiaal het betreft. Dit is noodzakelijke kennis voor het juist toepassen van maatregelen voor veilige verwijdering. Het is belangrijk dat er geen asbestvezels kunnen vrijkomen hierbij. Daar is expertise voor nodig. Op die manier is te zorgen dat er geen gevaar voor de gezondheid en de omgeving ontstaat door de verwijdering van het betreffende materiaal. Bedenk dat de risico’s voor de gezondheid rondom asbest groot zijn. Het is dus altijd zaak om te werken met een kenner. Milieu Control is de specialist in het optimaal saneren van asbest. Dit gaat aan de hand van een onderzoek en een inventarisatie. Daarna kan voor een veilige verwijdering van het materiaal worden gezorgd. Ook bij u in Hellendoorn/Nijverdal is zo optimaal voor asbestverwijdering in huis te zorgen. Dit geldt overigens ook als in andere gebouwen, schuren of boerderijen asbestverwijdering nodig is. Maak direct gemakkelijk een vrijblijvende afspraak met ons. Wij komen dan langs om alles te bekijken en direct het nodige op papier te zetten voor u.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Een onderneming met ervaring en certificering

  Zoekt u in Hellendoorn/Nijverdal een onderneming om asbest te laten saneren, dan is Milieu Control direct benaderbaar. Het is mogelijk verschillende werkzaamheden te laten uitvoeren. Dat betekent dat ook onderzoek en inventarisatie bij ons in goede handen zijn, evenals de sloopwerkzaamheden en dakrenovatie. De werkzaamheden worden gedaan volgens de voorschriften van de benodigde certificaten voor veilig werken. Zo weet u zeker dat uw woning in Hellendoorn/Nijverdal asbestvrij wordt gemaakt. Milieu Control is de perfecte partij om samen mee aan de slag te gaan. U kunt heel gemakkelijk direct een vrijblijvende afspraak met ons maken!