fbpx

Asbestsanering Groenlo 

Asbestsanering Groenlo

Asbest is een stof die geen goede reputatie heeft. Ooit was het een materiaal dat als ideaal brandwerend en isolerend werd gezien. Dat was ook de reden waarom het veel gebruikt werd in de bouw. Al snel werd echter duidelijk dat de stof ook de nodige gezondheidsproblemen met zich meebracht. De vezels die loslieten veroorzaakten allerlei ziektebeelden. Dit was reden om het gebruik ervan in 1993 te verbieden in Nederland. Destijds was het al veel gebruikt in woningen en gebouwen. Dit is geen probleem totdat er verbouwd of gesloopt moet worden. Dan is veilig saneren essentieel. In dat geval is de hulp van een gecertificeerde professional zoals Milieu Control nodig. Zo wordt uw woning op de juiste wijze gesaneerd en geheel schoon gemaakt. Is asbestsanering in Groenlo bij u nodig, dan is Milieu Control de onderneming om dit voor u te verzorgen. Het onderzoeken van het asbesthoudend materiaal, maar ook het veilig verwijderen ervan is door ons te verzorgen.

Offerte asbestsanering aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Professionele asbestsanering in Groenlo

  Indien er asbest in uw woning aanwezig is, dan is het vaststellen ervan niet zo gemakkelijk. Heeft u het idee dat dit materiaal gebruikt is, dan is het belangrijk om een asbestinventarisatie te verzorgen. Op die wijze is vast te stellen of er asbest aanwezig is en welke vorm dit betreft. Het kan losgebonden of vastgebonden asbest betreffen. Voor beide varianten van het asbest zijn andere veiligheidsvoorschriften voor de verwijdering van toepassing. Dit is nodig om de gezondheidsrisico’s te voorkomen. Het is belangrijk dat er geen asbestvezels vrijkomen tijdens het saneren. Dit moet veilig gebeuren en daar is een professionele werkwijze bij nodig. Een goede inventarisatie van de situatie is daarin een belangrijke eerste stap.

  Een asbestinventarisatie kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. We beginnen altijd met een type 1 inventarisatie. Hierbij wordt alle waarneembare asbest onderzocht, deze vorm is vrij makkelijk te onderzoeken. Een klein onderzoek is hierbij dan ook genoeg en zo kunnen wij alle waarneembare asbest duidelijk in kaart brengen en bepalen hoe dit het beste verwijderd kan worden. Zit het asbesthoudende materiaal toch dieper en is dit in eerste instantie niet zo met het blote oog te zien? Dan moeten de vakmensen van Milieu Control een type 2 inventarisatie uitvoeren. Dit zal een aanvullend onderzoek zijn die als aanvulling wordt gedaan op het eerdere opgestelde rapport.

  Er zijn een aantal belangrijke gezondheidsrisico’s aan asbest te koppelen. Dit betekent dat een specialist echt nodig is bij verwijdering. Milieu Control is altijd beschikbaar om het saneren van asbest in Groenlo te volbrengen. U laat het gehele proces van de inventarisatie tot en met de sanering door ons uitvoeren. Door eerst in kaart te brengen waar en in welke vorm het asbest te vinden is, is alles beter op een veilige manier op te lossen. Zo hoeft u geen zorgen te hebben om uw gezondheid. Dit is niet alleen van toepassing op woningen, maar ook op andere soorten woningen. Maak daarom direct een vrijblijvende afspraak om te zorgen voor goede asbestverwijdering.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Asbestverwijdering door ervaren en gecertificeerde vakmensen

  Milieu Control is in staat om direct asbest te saneren in Groenlo. Een offerte aanvragen kunt u doen wanneer u verschillende werkzaamheden wilt laten verzorgen. Denk aan asbestinventarisatie of denk direct aan het verwijderen ervan. Ook sloopwerkzaamheden en dakrenovatie zijn mogelijk. Doordat wij beschikken over de juiste certificaten, kunnen wij alle werkzaamheden in volledige veiligheid voor u uitvoeren. Wij hebben dan ook ervaren personeel beschikbaar hiervoor. Wilt u asbest laten saneren in Groenlo? Neem dan direct contact op met Milieu Control. Wij zorgen dan dat alles wordt afgehandeld en u geen zorg heeft.