fbpx

Asbest saneren Ede

Asbest saneren Ede

Asbest is een erkend gevaar voor de volksgezondheid. Het is nog niet zo heel lang geleden dat deze ontdekking werd gedaan. Het werd voor die ontdekking op allerlei manieren toegepast. Het was bijvoorbeeld een geliefd bouwmateriaal. Woningen en gebouwen werden er brandwerend mee gemaakt. Ook werd het gebruikt om te isoleren. Dat het in 1993 door nieuwe inzichten verboden werd, betekent dus dat het alleen in panden van voor dat jaar te vinden is. Dit is op zichzelf veilig. Wel moet er iets aan gedaan worden wanneer sloop of verbouwing aan de orde is. Dan moet het asbesthoudend materiaal gesaneerd worden. Een bedrijf dat hierin gespecialiseerd en gecertificeerd is, is dan van belang. Dit is precies wat u nodig heeft.

Asbest saneren in Ede is uit te besteden aan Milieu Control. Het uitvoeren van het onderzoek en het verzorgen van de sanering doen wij op correcte wijze. Dit gaat op een manier die geen gezondheidsgevaren meebrengt. Wilt u daar meer over weten? U kunt contact met ons opnemen voor informatie, dit kan zowel telefonisch als via de mail. Wij helpen u graag verder!

Offerte asbestsanering aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Asbest onderzoeken en saneren in Ede

  Wordt er vermoed dat er asbest in een gebouw is gebruikt? Dan is het zaak dit te onderzoeken. Asbest is vaak niet zomaar waarneembaar. Daarom is de professional inschakelen aan te raden. Die kan dan een asbestinventarisatie verzorgen. Dit helpt om alles duidelijk te maken. Het onderzoek kan bepalen of het materiaal aanwezig is. Ook is te ontdekken hoeveel er aanwezig is. Daarnaast is het goed om te weten welk type asbest het betreft. Dit kan losgebonden of vastgebonden zijn. Weten welk type het is, is van belang om een goed plan van aanpak te maken. De werkwijze bij het saneren is namelijk anders vanwege de verschillende gezondheidsrisico’s van de materialen. Het is altijd zaak om te voorkomen dat asbestvezels vrijkomen.

  Tegenwoordig bestaan de nodige inzichten over de gevaren van asbest voor de gezondheid. De specialist weet dus ook hoe het veilig weg te werken en af te voeren is. Milieu Control biedt die expertise om asbest te saneren in Ede. Ook het inventariseren van de situatie is geen probleem. Elk gebouw is op de juiste wijze asbestvrij te maken op die manier. Dat gaat niet alleen om woningen, maar ook om kantoren, schuren en boerderijen wanneer dit nodig is. Door snel een afspraak te maken is alles goed te verzorgen. Wij komen langs om de situatie te analyseren. Daarna zetten we een plan op papier. Dit zorgt voor een duidelijk aanpak.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Gecertificeerd bedrijf voor asbestsanering

  Milieu Control is volledig gecertificeerd. Dat betekent dat het saneren van asbest in Ede veilig door ons aan te pakken is. Ook andere werkzaamheden rondom het verwijderen en afvoeren van asbest is professioneel en veilig mogelijk. Denk aan het inventariseren en analyseren van het materiaal. Werk zoals sloopwerkzaamheden en dakrenovatie vormen ook geen probleem. De experts van Milieu Control hebben hier veel ervaring in. Wie direct asbestsanering in Ede wil laten verzorgen, neemt contact met ons op. Wij zorgen dan dat alles op orde komt. U kunt direct met ons aan de slag!