fbpx

Asbest verwijderen Drenthe

Asbest verwijderen in Drenthe

Bent u bang dat uw huis asbest bevat en wilt u dat asbestsanering door professionals gebeurt? Dan bent u bij Milieu Control aan het juiste adres! Onze experts hebben wekelijks te maken met asbestverwijdering waarbij zij het asbest professioneel en volgens de juiste richtlijnen verwijderen. Asbest was vroeger een veel gebruikt materiaal voor de huizenbouw. Dit komt mede doordat het een slijtvast, brandwerend en isolerend materiaal is. Sinds 1994 is het gebruik van asbest verboden. Echter bevatten oudere huizen, die voor 1994 gebouwd zijn, nog vaak asbesthoudende materialen. Inademen van asbest kan zeer schadelijk zijn voor de gezondheid. Het wordt daarom ook geadviseerd om asbestverwijdering door professionals te laten uitvoeren.

Wist u dat er een wet is ingevoerd waardoor asbesthoudende daken per 31 december 2024 verboden zijn? Als eigenaar van een woning bent u hiervoor verantwoordelijk. Het is daarom van belang om op tijd het asbest te laten verwijderen. Bij een aantal gevallen is het zelfs verplicht om een gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf in te schakelen. Dit is bijvoorbeeld verplicht als uw asbestdak al beschadigd is, uw asbestdak groter is dan 35 m2, u asbesthoudende dakleien op uw dak heeft of als het asbestdak op een bedrijfspand ligt. Heeft u asbest in uw woning en wilt u asbest verwijderen in Drenthe? Dan bent u bij Milieu Control aan het juiste adres!

Offerte asbestsanering aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Asbest verwijderen Drenthe door professionals van Milieu Control

  De professionals van Milieu Control beschikken over alle noodzakelijke certificaten en papieren om het asbest veilig en op de juiste manier te kunnen verwijderen in Drenthe. Zo beschikken al onze medewerkers over de certificaten: procescertificatie asbestinventarisatie (SC-540) en asbestverwijdering (SC-530). Twijfelt u of uw huis in Drenthe asbest bevat? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers, zij vertellen u graag meer over de diensten. Asbestinventarisatie is één van onze diensten, hierbij wordt er gekeken op welke plekken in uw woning asbest verwerkt is. Aan de hand van de inventarisatie wordt een asbestinventarisatierapport opgesteld. Dit rapport heeft u nodig om een (sloop)vergunning te kunnen aanvragen. Vervolgens wordt u geholpen met het verwijderen van asbest in Drenthe.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Uw woning in Drenthe asbestvrij maken?

  Van maandag tot en met vrijdag zijn wij van 8:30 tot 17:00 bereikbaar! U kunt ons bereiken op 0546-574472 of via ons mailadres: info@milieu-control.nl. Wij bespreken graag de mogelijkheden van het asbest verwijderen in Drenthe en mocht u op- of aanmerkingen hebben, dan kunt u die direct kenbaar maken. Op deze manier bent u verzekerd dat het door ons opgestelde plan aan uw voorkeuren voldoet. Zo zorgen wij er samen voor dat het asbest verwijderen in Drenthe op de juiste manier wordt uitgevoerd. Neem gerust contact op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan!