fbpx

Asbest verwijderen Den Haag

Asbest verwijderen Den Haag

In de jaren 80 werd asbest veel verwerkt in bouwmaterialen en toegepast bij de bouw van woningen en andere gebouwen. Asbest werd gezien als een sterk en goed product, het was slijtvast en brandwerend waardoor het lange tijd meeging. Enige tijd later werd bekend dat asbest echter niet alleen voordelen had. Uit onderzoek bleek dat asbest slecht kan zijn voor de gezondheid. Wanneer asbestvezels beschadigd raken, komen deze in de buitenlucht terecht. Op het moment dat deze vezels worden ingeademd, lopen ze vast in de luchtwegen en longblaasjes. Dit heeft niet direct gevolgen voor de gezondheid, maar uit onderzoek is gebleken dat wanneer men lange tijd asbestvezels inademt, dit ernstige longziektes kan veroorzaken. Het gebruik van asbest is dan ook sinds 1993 verboden. Gebouwen die voor deze tijd zijn gebouwd, kunnen nog steeds asbest bevatten. Is dit het geval, dan is het van belang voor de gezondheid om asbest te laten verwijderen. Voor het laten verwijderen van asbest in uw woning of kantoor in Den Haag, kunt u de hulp inschakelen van Milieu Control.

Offerte asbestsanering aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Asbest in Den Haag laten verwijderen door Milieu Control

  U mag nooit zomaar zelf asbest verwijderen, dit kan erg gevaarlijk zijn. Het verwijderen van asbest in een woning of ander gebouw in Den Haag moet worden uitgevoerd door een gespecialiseerd en gecertificeerd bedrijf. Milieu Control kan het verwijderen van asbest in Den Haag voor u uitvoeren. Wij zijn een gecertificeerd SC-530 bedrijf dat al jarenlang gespecialiseerd is in asbestverwijdering. Denkt u dat uw woning of een ander gebouw asbest bevat? Schakel ons dan in voor een inventarisatie. Wij bekijken of er asbest aanwezig is, op welke plekken het aanwezig is en in welke hoeveelheid. Hiervoor stellen wij een asbestinventarisatierapport op. Naar aanleiding van dit rapport kan er plan worden opgesteld voor de asbestsanering. Onze jarenlange ervaring en benodigde certificaten stellen ons in staat om een uitstekend asbestinventarisatierapport op te stellen. Wij stellen u op de hoogte van alle stappen die we ondernemen zodat u precies weet waar u aan toe bent.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Jarenlange ervaring en vakmanschap

  Milieu Control is gevestigd in Wieden en is gespecialiseerd in asbest verwijderen. Wij zijn flexibel, hebben jarenlange ervaring en zijn een vertrouwelijk en gecertificeerde partner die volgens alle richtlijnen werkt. Wij zijn zeer vakkundig en hechten belang aan open en duidelijke communicatie. Van te voren zetten wij onze taken duidelijk op papier, zodat u hier ook van op de hoogte bent. U kunt bij ons terecht voor het verwijderen van asbest in woningen maar ook in andere gebouwen en in Den Haag. Wilt u meer informatie over asbest verwijderen in Den Haag of wilt u graag advies op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak voor een adviesgesprek.