fbpx

Asbest verwijderen Breda

Asbest verwijderen Breda

Asbest was ooit het materiaal in de bouw dat het meest werd gebruikt. Tegenwoordig wordt het in geen enkel nieuw gebouw gebruikt. Het is namelijk schadelijk voor de gezondheid. Dit was destijds echter helemaal niet bekend. Het was juist een materiaal dat als veilig werd gezien vanwege de isolerende en brandwerende eigenschappen ervan. Dit was van groot belang. Vanaf het moment dat de gevaren duidelijk werden, is het gebruik van asbest echter verboden. Dit is sinds 1993 van kracht. Het wordt niet meer gebruikt in de bouw. Oude gebouwen zijn er nog wel mee gevuld. Bij verbouw of sloop moet hier iets aan gedaan worden. Dan is het zaak om asbestsanering op een verantwoordelijke en veilige manier te doen. Dit doet u niet zelf, maar geeft u dat in handen van een ervaren en gecertificeerd bedrijf.

Asbest verwijderen in Breda is werk voor Milieu Control. Het is de juiste onderneming om eerst het asbestonderzoek te doen in het gebouw. Daarna is het ook mogelijk om het asbest saneren veilig uit te voeren. Zonder enig risico voor uw gezondheid. Neem contact op of vraag een offerte aan via onze website. Wij helpen u graag verder met asbestsanering.

Offerte asbestsanering aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Asbestsanering in Breda

  Moet er ergens in uw gebouw nog asbest zitten? Door goede asbestinventarisatie te laten doen is dit inzichtelijk te maken. Wanneer u wilt weten hoe het gesteld is, is de asbestinventarisatie de beste optie. Wij kunnen dit voor u doen. Het onderzoek draait om de aanwezigheid, hoeveelheid en plaatsing van het materiaal. Daarnaast wordt ook gekeken naar de soort. Dit kan losgebonden maar ook vastgebonden asbest zijn. De ene soort laat meer asbestvezels vrij dan de andere. Dat betekent ook dat verschillende soorten veiligheidsvoorschriften worden gevraagd. Werken met een gecertificeerd bedrijf dat de asbestsanering goed kan uitvoeren is dan noodzakelijk. Dit zorgt voor een einde aan de gezondheidsrisico’s. Daar is Milieu Control juiste partner voor.

  Asbest kan een risico voor uw gezondheid vormen. Daarom is het essentieel dat u hiervan afblijft. Milieu Control is als professioneel en gecertificeerd bedrijf optimaal in staat om het asbest te saneren in Breda. Dat kan worden gedaan door eerst een inventarisatie van de situatie te maken. Daarna wordt de asbestverwijdering op een veilige en goede manier uitgevoerd. Door deze werkwijze kan de optimale aanpak worden gevonden om in uw woning in Breda het asbest te verwijderen. Dit kan ook worden gedaan in andere soorten gebouwen. Een vrijblijvende afspraak maken is zo gebeurd. Wij komen eerst de situatie bekijken. Dit zetten wij voor u op papier zodat u weet wat nodig is om het asbest te verwijderen.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  De benodigde certificaten en praktijkervaring onder één dak

  Laat u het werk uitvoeren door Milieu Control dan is dat de veilige en complete oplossing. Het asbest saneren in Breda gebeurt dan zoals voorgeschreven. Door een offerte op te vragen voor de inventarisatie of sanering zet u alles in gang. U kunt ook voor sloopwerkzaamheden of een dakrenovatie een offerte aanvragen. Al onze medewerkers hebben de juiste diploma’s en certificaten. Daarnaast hebben zij jarenlange praktijkervaring als het om asbest saneren gaat. Wilt u uw woning van asbest ontdoen? Milieu Control is dé partij om uw asbestsanering uit te voeren. Wij komen graag langs om de situatie te bekijken en het asbest op een veilige manier te verwijderen.