fbpx

Asbestsanering Borne

Asbestsanering in Borne

Asbest is een materiaal met een slechte reputatie. Vroeger was dit wel anders. Toen werd het vooral goed brandwerend en isolerend genoemd. Dat is ook de reden waarom het in zoveel gebouwen werd toegepast. Later werd ontdekt dat het materiaal ook schadelijk is voor de gezondheid. Dit heeft te maken met de asbestvezels die loskomen. Dit leidde tot een verbod op gebruik vanaf 1993. Dat nam niet weg dat het toen al op zeer veel plekken in het land was toegepast. Bij sloop of verbouw van deze gebouwen, moet dus asbestsanering plaatsvinden. Dit moet worden gedaan door professionals. Een voorbeeld van zo’n gecertificeerd bedrijf is Milieu Control. Dit geeft u de zekerheid dat de sanering op de juiste wijze in huis wordt uitgevoerd.

Heeft u asbestsanering in Borne nodig, dan is Milieu Control de onderneming die hiervoor het meest geschikt is. Het onderzoeken van het asbesthoudend materiaal, maar ook het veilig verwijderen ervan is door ons uit te voeren. Om asbestsanering te doen kunt u contact op te nemen.

Offerte asbestsanering aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Professionele asbestsanering in Borne

  In het geval er asbest in uw woning aanwezig is, dan is dat niet gemakkelijk zelf te constateren. Wanneer u een vermoeden heeft van de aanwezigheid van het materiaal, dan kan een asbestinventarisatie u hierbij helpen. Dit is de ideale manier om direct vast te stellen welk type asbest gebruikt is en hoeveel ervan aanwezig is. Het kan om losgebonden en om vastgebonden asbest gaan. Hiervoor gelden verschillende voorschriften als het om saneren gaat. Dit is nodig om de gezondheidsrisico’s optimaal tegen te gaan. Zo komen er geen asbestvezels vrij en kan alles veilig verwijderd worden. Door de professionele werkwijze is dit goed voor elkaar te krijgen, te beginnen met de inventarisatie van de situatie.

  Een goed beeld van de gezondheidsrisico’s van asbest hebben is belangrijk. Dit is een goede reden om met een echte specialist te werken. Milieu Control is direct in te schakelen voor het saneren van asbest in Borne. U kunt alles uit handen geven aan ons, van het inventariseren tot en met het saneren van het materiaal. Door alles exact in kaart te brengen is een veilige werkwijze te kiezen. Dit helpt bij het veilige verwerken. Dit betekent dat u geen vrees hoeft te hebben voor een gevaar voor de gezondheid. Alle soorten gebouwen zijn op deze wijze aan te pakken. Maak daarom vrijblijvend een afspraak om direct inzicht te krijgen als huiseigenaar

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Asbest verwijderen met ervaren en gecertificeerde vakmensen

  Milieu Control kan onmiddellijk asbestsanering in Borne verzorgen. U vraagt bij ons een offerte voor de werkzaamheden aan en weet direct waar u aan toe bent. Dit kan de asbestinventarisatie betreffen, maar kan ook om het verwijderen van asbest gaan. Ook zijn sloopwerkzaamheden en dakrenovatie mogelijk. In alle gevallen beschikken wij over de juiste certificaten. Zo kunnen wij alles veilig en volledig uitvoeren. Wilt u direct asbest laten verwijderen in Borne? Wilt u zeker zijn van de best mogelijke service? Neem direct vrijblijvend contact op met Milieu Control en laat alles verzorgen.