fbpx

Asbest verwijderen Almelo

Asbest verwijderen Almelo

Heeft u asbest in uw woning in Almelo ontdekt of twijfelt u of er asbest in uw woning verwerkt is? Milieu Control helpt u graag verder! Milieu Control heeft de ervaring en de specialisten in huis om vakkundig en op de juiste manier de asbest te kunnen verwijderen in Almelo. Asbest is een materiaal dat vroeger veel gebruikt werd voor woningbouw omdat het een goedkoop bouwmateriaal was. De gezondheidsgevolgen van asbest waren vroeger niet kenbaar, waardoor asbest als een bouwmateriaal gebruikt werd tot 1994. Na 1994 werd het gebruik van asbest verboden. Dit houdt in dat men asbest niet langer mag (her)gebruiken, bewaren, verkopen, importeren, weggeven, opnieuw toepassen en bewerken. U als huiseigenaar bent zelf verantwoordelijk voor het asbest verwijderen in Almelo. Zo heeft u de optie om dit zelf te doen, maar kunt u het ook door een professioneel bedrijf laten verwijderen. Asbest verwijderen Almelo? Milieu Control helpt u hier graag bij!

Offerte asbestsanering aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Asbest verwijderen Almelo door de professionals van Milieu Control

  Om asbest veilig en op de juiste manier te kunnen verwijderen hebben onze professionals verschillende certificaten moeten halen. Zo beschikken de professionals van Milieu Control over de volgende certificaten: procescertificatie asbestinventarisatie (SC-540) en asbestverwijdering (SC-530). Neem gerust contact op als u twijfelt of uw woning asbest bevat. Eén van onze medewerkers adviseert u graag over de juiste verwijderingsprocedure en helpt u graag bij het verwijderen van asbest in Almelo.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Contact opnemen met de professionals van Milieu Control

  Contact opnemen kan telefonisch van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 op 0546-574472. Wilt u liever een mail sturen? Mail ons op info@milieu-control.nl. Wij komen zo spoedig mogelijk terug op uw vragen. Wij staan u graag te woord bij vragen of andere onduidelijkheden over asbest verwijderen in Almelo.