fbpx

Asbest schakel

Milieu Control is uw schakel binnen asbestsaneringstrajecten

Asbest, het is een natuurlijk materiaal wat vroeger veel werd gebruikt bij het bouwen van woningen, kantoren en andere gebouwen. In de loop der jaren werd het algemeen bekend dat asbest erg schadelijk kon zijn en het grote gezondheidsrisico’s met zich meebracht. Daarom wordt er vanaf 1993 al geen asbest meer toegepast in de bouw. Vanaf 2024 geldt er een asbestverbod. Voor deze datum moet alle asbest verwijderd worden. Om gezondheidsrisico’s te voorkomen kunt u asbest het beste laten verwijderen door een gecertificeerd bedrijf. Daarom is Milieu Control uw schakel binnen asbestsaneringstrajecten. Door te kiezen voor de juiste schakel binnen de asbestsanering, zorgt u ervoor dat het asbest in uw woning veilig verwijderd wordt. Wij van Milieu Control helpen u daar graag bij.

Milieu Control NL asbestinventarisatie Utrecht

De juiste schakel binnen asbestsanering en asbestinventarisatie

Omdat asbest erg gevaarlijk kan zijn is het zeer verstandig dit te laten verwijderen door een gecertificeerd bedrijf. Hiermee vermijdt u de bijbehorende risico’s. Bij Milieu Control bent u aan het juiste adres om het asbest op een goede en veilige manier te laten verwijderen. Het verwijderen van het asbest gaat volgens strenge richtlijnen en regelgevingen. Wij beschikken over de juiste certificaten om het asbest op een veilige manier te verwijderen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij de perfecte schakel binnen asbestsaneringstrajecten van uw woning of andere gebouwen.

Bij het verbouwen, slopen en renoveren van een woning of gebouw, is het belangrijk om voor die tijd te checken of er asbest aanwezig is. Om er zeker van te zijn dat er asbest aanwezig is in bijvoorbeeld uw woning of bedrijfspand, kunt u een asbestinventarisatie uit laten voeren. Als na de asbestinventarisatie blijkt dat er asbest in het gebouw zit, dan kan dit eerst veilig worden verwijderd. Bij Milieu Control zijn er verschillende typen asbestinventarisatie die wij uit kunnen voeren. Zo kan het gaan om een inventarisatie waarbij alleen de direct waarneembare materialen worden bekeken. Het kan zijn dat naar aanleiding van deze inventarisatie een aanvullend onderzoek plaatsvindt. Wij van Milieu Control komen graag bij u langs om uw woning te controleren op asbest. Zo zorgen wij ervoor dat we snel kunnen schakelen bij de eventuele asbestsanering.

Ook op de juiste plek voor dakrenovatie en sloopwerkzaamheden

Voor het professioneel laten renoveren van daken kan Milieu Control u verder helpen. Op veel daken bevindt zich momenteel nog asbest. Al deze asbestdaken dienen voor 2024 weg te zijn. Veel van deze asbest bevindt zich in golfplaten die veelal terug te vinden zijn op oude schuren en boerderijen. Toch bevatten ook veel daken van woningen en bedrijfspanden nog asbest. Doordat er asbest aanwezig is op de daken, kunt u het beste kiezen voor een dakrenovatie. Hierbij wordt het asbest veilig verwijderd en het dak wordt weer gerenoveerd. Zo kan het dak vervolgens weer jaren mee.

Naast dakrenovatie voeren wij ook verschillende sloopwerkzaamheden uit. Voor het slopen van woningen en gebouwen geldt ook dat er eerst gekeken moet worden of er asbest aanwezig is. Voordat de sloopwerkzaamheden kunnen worden uitgevoerd moet er eerst een asbestinventarisatie plaatsvinden. Op deze manier weet u zeker of er wel of geen asbest in het gebouw aanwezig is. Mocht er wel asbest aanwezig zijn, dan dient het asbest eerst verwijderd te worden. Milieu Control is ook hier weer een belangrijke schakel. Voor zowel de sloopwerkzaamheden als de asbestinventarisatie schakelt u eenvoudig Milieu Control in!

Dé asbest schakel met jarenlange ervaring

Op zoek naar een betrouwbare schakel binnen de asbestsanering? Dan bent u bij Milieu Control aan het juiste adres. Naast het verwijderen van asbest kunt u bij ons ook terecht voor asbestinventarisatie, dakrenovatie en diverse sloopwerkzaamheden. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en alles duidelijk in kaart te brengen. Zo bent u goed op de hoogte van wat er gaat gebeuren en komt u zeker niet voor onaangename verrassingen te staan. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij iedere klus tot in de puntjes uitvoeren. Of het nou gaat om asbestsanering, asbestinventarisatie, dakrenovatie of sloopwerkzaamheden, Milieu Control staat graag voor u klaar. Voor extra informatie over een van onze diensten kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch, per e-mail of u kunt het contactformulier invullen. Heeft u de plannen al op een rijtje en wilt u graag weten wat het u gaat kosten? Vraag dan eenvoudig online een offerte aan. Deze offerte is gratis en geheel vrijblijvend, zo zit u bij ons nergens zomaar aan vast!

  • Gecertificeerd bedrijf
  • Eigen werknemers in dienst
  • Jarenlange ervaring
  • Transparante offertes
  • Meedenkend en flexibel
Milieu Control NL