fbpx

Asbestsanering Enschede

Asbestsanering in Enschede

Dat asbest schadelijk is voor de gezondheid, is inmiddels al jaren bekend. Vroeger werd echter gedacht dat dit materiaal ideaal was om woningen en gebouwen mee te isoleren. Ook had het grote brandwerende capaciteiten. Daardoor werd het tot het verbod in 1993 veel gebruikt bij de bouw van woningen en andere gebouwen. Tegenwoordig is dit wel anders. Wanneer een gebouw van voor 1993 gesloopt of verbouwd moet worden, is het zaak om het materiaal veilig te verwijderen. Dit is niet altijd even gemakkelijk met asbesthoudend materiaal. In alle gevallen is het daarom zaak om met de juiste specialist te werken. Die specialist is te vinden in de vorm van een gecertificeerd bedrijf. Die verzorgt alles aan de hand van een professionele en veilige werkwijze zodat er geen risico’s blijven bestaan. Asbest is namelijk een erg gevaarlijke stof en het is zeker niet verstandig om zelf bezig te gaan met het verwijderen van het asbest.

Als het gaat om asbestsanering in Zwolle, dan is het duidelijk met wie u moet werken. Milieu Control is dan het juiste gecertificeerde bedrijf. Zo is alles veilig te verwijderen, zonder een risico voor uw gezondheid. Wij werken volgens de juiste veiligheidsvoorschriften en doordat wij beschikken over de essentiële certificaten, kunnen wij veilig te werk gaan. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie.

Offerte asbestsanering aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Alle asbest laten saneren in Enschede

  Asbest in uw woning zit vaak verstopt. Dit komt omdat het weggewerkt is als beschermend materiaal. Wanneer u het vermoeden heeft dat het in uw woning te vinden is, is het belangrijk om eerst onderzoek te doen. Dit kan in de vorm van het laten uitvoeren van een asbestinventarisatie. In dat geval wordt gezocht naar de aanwezigheid, maar ook naar de mate waarin het asbest te vinden is. Dit geeft direct een compleet beeld van het aanwezig asbesthoudende materiaal. Bovendien is dan te bepalen of het om losgebonden of vastgebonden asbest gaat. Dit is nodig om direct ook de veiligste manier van saneren te bepalen. Wanneer u losgebonden asbest moet saneren, kunnen daar eerder vezels bij vrijkomen. Extra veilig werken is dan nodig om zo gezondheidsrisico’s te vermijden.

  Er zijn enkele sterke gevaren voor de gezondheid aan de aanwezigheid van asbest te koppelen. Daarom is het belangrijk om de specialist erbij te betrekken. Milieu Control beschikt over de nodige expertise om het saneren van asbest in Enschede te verzorgen. Wanneer alles goed uitgezocht moet worden, beginnen wij met een asbestinventarisatie. Als alles dan duidelijk in kaart is gebracht kunnen we beginnen met de asbestsanering in Enschede. Uw woning is dan snel weer veilig om te bewonen. Wilt u andere gebouwen vrij van het materiaal maken, dan is dit ook mogelijk. U maakt bij ons vrijblijvend een afspraak om de specialist langs te laten komen. U krijgt dan direct de mogelijkheden voorgeschoteld zodat snel duidelijkheid te bieden is aan u.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Profiteren van veel ervaring

  Milieu Control verzorgt het verwijderen van asbest in Enschede. Wanneer u deze werkzaamheden moet laten doen, vraagt u bij ons een offerte aan. Dit gaat niet alleen om de inventarisatie en sanering van asbest, maar ook om sloopwerkzaamheden en dakrenovatie. De sloopwerkzaamheden kunnen in combinatie met het asbest dan veilig worden uitgevoerd. Dit geldt ook voor het renoveren van daken. Er zijn tegenwoordig namelijk ook nog veel asbestdaken, deze liggen veelal op oude schuren en boerderijen. Het is belangrijk om te weten dat wij over alle certificaten beschikken. Zo kunnen wij veilig en volledig saneren. Daarnaast hebben onze medewerkers veel ervaring. Een woning asbestvrij maken in Enschede is voor ons geen probleem. Milieu Control biedt u altijd de beste service. Neem daarom snel contact op voor een overzicht van de mogelijkheden.