fbpx

Asbest laten verwijderen rondom verwarmingsbuizen

Asbest laten verwijderen rondom verwarmingsbuizen

Asbest is een natuurlijke grondstof die jarenlang is gebruikt in de bouw en voertuigindustrie. Tegenwoordig wordt asbest niet meer gebruikt, maar nog steeds zijn er woningen die materiaal met asbest bevatten. Met name verwarmingsbuizen in kelders en stookruimtes werden geïsoleerd met asbest. Wanneer de asbestvezels vrijkomen kan dit erg schadelijk zijn voor de gezondheid. Om er zeker van te zijn dat er asbest rondom de verwarmingsbuizen zit, wordt aangeraden om een asbestinventarisatie uit te laten voeren.

Asbest laten verwijderen door een gecertificeerd bedrijf

Wilt u het asbest rondom de verwarmingsbuizen laten verwijderen? Dan kunt u dat het beste laten doen door een gecertificeerd bedrijf. Milieu Control kan geheel veilig uw woning asbestvrij maken. Onze professionals hebben jarenlange ervaring in het verwijderen van asbest rondom verwarmingsbuizen en alle andere plekken in uw woning. Er wordt gewerkt volgens de juiste richtlijnen en regelgevingen en de vakmannen beschikken over de benodigde certificaten. U kunt eenvoudig een offerte aanvragen voor de specificaties en onze voordelige tarieven.

Professioneel advies door Milieu Control

Wij helpen u graag om op een zo goed mogelijke manier het asbest te verwijderen. Daarom komen wij graag met u in contact. U kunt telefonisch contact met ons opnemen. Wij komen ook graag langs voor een adviesgesprek. Wij zijn zeer meedenkend en flexibel, waardoor we aan uw wensen kunnen voldoen.