fbpx

Asbestonderzoek Almelo

Asbestonderzoek in Almelo uitvoeren

Bent u van plan om uw woning te slopen, renoveren of het dak te vervangen? Dan is het verstandig om eerst een asbest onderzoek uit te laten voeren. Asbest is een schadelijke stof die slecht voor uw gezondheid kan zijn als u er mee in aanraking komt. In huizen die voor de jaren ‘90 zijn gebouwd, is deze stof veel gebruikt. Het dakbeschot en het dak zelf zijn plekken waar vroeger vaak asbest in verwerkt werd, maar ook in rioolleidingen, ventilatiepijpen en vensterbanken werd veel asbest gebruikt. Wilt u graag weten of uw woning in Almelo asbest bevat? Bij Milieu-Control zijn we gespecialiseerd in het uitvoeren van asbest onderzoek. Wij zullen uw woning zorgvuldig onderzoeken op asbest en stellen voor u een asbestinventarisatierapport op.

Offerte asbestsanering aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Asbestonderzoek Almelo door professionals

  Als particulier bent u niet verplicht om asbest te laten verwijderen door een deskundige. Toch wordt het door de overheid wel aangeraden. Asbest is namelijk een gevaarlijke stof die schadelijk kan zijn voor uw gezondheid op het moment dat u er mee in aanraking komt. In de meeste gevallen is asbest omhuld met een luchtdicht afgesloten materiaal, hierdoor is het in de meeste gevallen niet direct een bedreiging. Pas op het moment dat er een scheur of beschadiging in het omhulsel ontstaat, kunnen er asbestvezels vrijkomen en ingeademd worden. Deze vezels vormen een gezondheidsrisico.

  Milieu-Control is gespecialiseerd in het uitvoeren van asbestinventarisatie en asbestsanering. Wij beschikken over het SC-530 certificaat wat betekent dat we volgens de richtlijnen omgaan met asbest. Wij voeren asbest onderzoek uit op diverse manieren. Bij type A asbest onderzoek kijken onze specialisten of er direct waarneembaar asbestmateriaal aanwezig is in uw woning. Bij type B asbest onderzoek zullen onze professionals kijken of er asbesthoudend materiaal verwerkt zit in uw woning dat niet direct waarneembaar is. Dit vergt veel zorgvuldigheid en daarom gaan wij altijd voorzichtig te werk en houden we ons aan de richtlijnen.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Contact opnemen met één van onze experts

  Twijfelt u of uw woning in Almelo asbest bevat? De professionals van Milieu Control komen graag bij u langs om de situatie in te schatten. Wanneer uw woning asbest blijkt te bevatten, kunnen wij direct een op maat gemaakt plan opstellen. Zo bent u er van verzekerd dat uw huis in Almelo zo snel mogelijk asbestvrij is! Heeft u interesse in asbest onderzoek Almelo? Milieu-Control is uw betrouwbare partner voor asbest onderzoek en asbest sanering. Heeft u eventuele vragen of wilt u een afspraak inplannen? Wij zijn bereikbaar op 0546-241122 van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00.